محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

دولت تمام توان خود را برای ثبات بازار کالاهای اساسی به کار خواهد بست

دولت تمام توان خود را برای ثبات بازار کالاهای اساسی به کار خواهد بست معاون اول رئیس‌جمهور گفت:دولت تمام توان خود را برای ثبات و آرامش بخشی به بازار اقلام و کالای اساسی و مورد نیاز به کار خواهد بست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۰۹۴

محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز(یکشنبه 24 بهمن ) با حضور در میدان عرضه گوشت و مرغ بهمن، از غرفه‌های مختلف این میدان بازدید کرد و در جریان آخرین قیمت‌های موجود در بازار و اقلام مورد نیاز مردم قرار گرفت.

مخبر در این بازدید که نزدیک به دو ساعت به طول انجامید، در گفت و گویی نزدیک با مردم و غرفه داران در جریان مشکلات و مسائل آنان قرار گرفت و تاکید کرد که دولت تمام توان خود را برای ثبات و آرامش بخشی به بازار اقلام و کالای اساسی و مورد نیاز به کار خواهد بست.

معاون اول رئیس جمهور همچنین در حین بازدید از بخش های مختلف این میدان و چگونگی فعالیت و ارائه خدمات به مردم، دستورات لازم را جهت بررسی و پیگیری مسئولان مربوطه برای خدمات رسانی بهتر و با کیفیت به مردم و توجه به مشکلاتی چون کمبودهای مربوط به غرفه‌ها و سردخانه های تعطیل شده، توسعه امکانات و خرده فروشی در میدان، اجاره بهای غرفه ها و ... صادر کرد.

کلمات کلیدی: دولت محمد مخبر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار