تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

فرمانده کل سپاه: دشمنان در مقابل اقتدار ایران ناتوان و زمین‌گیر شده‌اند

فرمانده کل سپاه: دشمنان در مقابل اقتدار ایران ناتوان و زمین‌گیر شده‌اند سرلشکر سلامی گفت: امروز فرزندان ملت ایران درهوا، زمین و دریا مقابل دشمنان صف به صف ایستاده اند تا راه را بر آنان ببندند و به فضل الهی دشمنان ما امروز در مقابل اقتدار و قدرت ایران اسلامی عاجز ، ناتوان و زمین گیر شده اند به گونه ای که قدرت حرکت ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 14
کد خبر: ۱۲۲۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سفر به بندرعباس، ضمن بازدید از یگان های نیروی دریایی سپاه مستقر در جنوب کشور و ارزیابی آمادگی های رزمی، شهرک مسکونی «شهید حاج قاسم سلیمانی» در منطقه بشاگرد(روستای زاچ و داربست)را افتتاح کرد.

 

سرلشکر سلامی در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور در جمع مردم روستای زاچ و داربست گفت: برای ما این لحظات بسیار شیرین، دلنشین و خاطره انگیز و به یاد ماندنی است ،بنده خود روستازاده هستم و افتخار می کنم به اینکه از جنس شما عزیزان می باشم .

 

وی با بیان اینکه خداوند متعال را شاکریم که با پیروزی انقلاب اسلامی، ستمکاران و مستکبران از سرزمین ما گریختند،گفت:پیش از انقلاب بیگانگان بر جامعه ما مسلط بودند و ثروت های مادی و معنوی ملت عزیز ایران را به غارت می بردند، کشور ما را عقب مانده و فقیر نگه می داشتند تا خود پیشرفت کنند .

 

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی استعمارگران سربلندی و سرافرازی را از ملت ما گرفته بودند ،گفت: حکام آن دوران در مقابل آمریکا زانو می زدند ،ذلیل بودند اما با پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان از سرزمین ما بیرون رانده شدند، ما از نعمت استقلال، آزادی و حکومت اسلام و ارزش های اسلام بر خوردار شدیم و خودمان بر سرنوشت مان مسلط شدیم.

 

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی بیگانگان دیگر برای ما تصمیم نمی گرفتند اما آنان نتوانستند تحمل کنند که ایران به استقلال رسیده و از تاریکی و ظلمت نا آگاهی و ستم به نور، عدالت، آزادی و حریت دست یافته است ؛از این رو فشار های زیادی از جنگ ، تحریم و حصر اقتصادی را بر ملت ایران تحمیل کردند ،روح و روان ملت ایران را مدام آزرده کردند و تمام همت خود را بکار بستند که این کشور پیشرفت نکند وآباد نشود .

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه مجاهدت‌های زیادی صورت گرفت تا اراده بیگانگان در این سرزمین مقدس حاکم نشود ،گفت: شهدای والامقام برای ما امنیت ، عزت، استقلال، سربلندی و شوکت به ارمغان آوردند و ما که امروز با افتخار ایستاده ایم و لباس خدمت و جانبازی و سربازی برای عزت این ملت به تن کرده ایم در تمام لحظه های زندگی مان مدیون امام راحل عظیم الشان ،مجاهدت های شهدا و رزمندگان جبهه اسلام و تدبیر، دور اندیشی و ثبات قدم و شجاعت رهبر عزیز و عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای عزیز هستیم.

 

وی افزود: آموخته ایم که باید در مقابل دشمنان خدا بایستیم تا مردم مان ایمن و آرام باشند، آرامش بگیرند و امروز فرزندان ملت ایران درهوا، زمین و دریا مقابل دشمنان صف به صف ایستاده اند تا راه را بر آنان ببندند و به فضل الهی دشمنان ما امروز در مقابل اقتدار و قدرت ایران اسلامی عاجز ، ناتوان و زمین گیر شده اند به گونه ای که قدرت حرکت ندارند .

 

فرمانده کل سپاه در ادامه تصریح کرد: از سوی دیگر برای خدمت و کمک به مردم عزیزمان ، برای همراه شدن با مشکلات جامعه، برای رفع مشکلات ، کاهش آلام و دردهای جامعه تلاش می کنیم ؛خدمت رسانی به مردم افتخار ما است و تا آخر در این میدان می مانیم.

 

فرمانده کل سپاه در پایان از از همت جهادی و انقلابی رزمندگان دریادل نیروی دریایی سپاه بویژه فرمانده این نیرو و همت عالی خیرین نیکوکار و مؤمن تقدیر و تشکر کرد.

 

همچنین در این مراسم سردار تنگسیری با ارائه گزارشی در خصوص روند ساخت و تکمیل این شهرک گفت: سال گذشته که برای بازدید وضعیت خسارات سیل ۹۸ به این جا آمدیم واقعأ شرمنده مردم عزیز و نجیب این منطقه شدیم و در آن شرایط بد آب و هوایی و آثار مخرب سیل که زندگی مردم را از بین برده و مردم در شرایط بسیار نامطلوبی زندگی می کردند، تصمیم گرفتیم با توکل بر خداوند متعال یک شهرک مسکونی بسازیم و آنچه امروز می بینید می تواند بعنوان یک الگوی موفق برای ساماندهی جاهایی که سیل و بلاهای طبیعی می آید بعنوان یک اقدام ماندگار مورد توجه قرار گیرد.

 

وی افزود: امروز شهرک مسکونی که مزین شده بنام شهید والامقام سپهبدحاج قاسم سلیمانی، در طلیعه چهل و چهارمین سالروز فجر انقلاب اسلامی و دومین سالروز شهادت سیدالشهدای جبهه مقاومت سردار عزیز ما حاج قاسم سلیمانی افتتاح و تقدیم مردم شریف می شود این شهرک ۱۵۴ واحد مسکونی مستقل دارد که تمام بخش های مورد نیاز مردم از قبیل مسجد، مدرسه ،فروشگاه، آب،برق،ارتباط مخابراتی ،خانه بهداشت، پارک بازی،زمین ورزشی و جاده روستایی دارا می باشد .

 

دریادار تنگسیری با تقدیر و تشکر از خیرین نیکوکار و حمایت و پشتیبانی فرمانده کل سپاه افزود: این پروژه عمرانی در کمتر از یکسال با تلاش جهادی و شبانه روزی جهادگران مهندسی نیروی دریایی سپاه و همت عالی خیرین مؤمن، ولایی و نیکوکار با همراهی بخش های دولتی در استان همانند بنیاد مسکن،مسکن و شهرسازی ،آب منطقه ای ، برق ، مخابرات و استانداری و سایر بخش ها صورت گرفته است که از همه همراهان تقدیر و تشکر می شود./ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار