گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دیدار باقری با وزیر امور خارجه اتریش

مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات وین با الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه اتریش دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 14
کد خبر: ۱۲۲۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر علی باقری کنی معاون سیاسی وزیر امور خارجه که برای شرکت در مذاکرات رفع تحریم‌ها به وین سفر کرده است عصر دوشنبه (به وقت محلی) با الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه اتریش دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، در این دیدار عباس باقرپور سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش نیز حضور داشت. وی در توئیتی عنوان کرد که دو طرف پیرامون مسائل روابط دوجانبه و روند مذاکرات وین بحث و تبادل نظر کردند.

باقرپور دیدار دو طرف را ثمربخش خواند و افزود که در این ملاقات، «بر منافع مشترک دو طرف برای تعمیق روابط دوجانبه موجود تاکید و آخرین تحولات در مورد مذاکرات جاری وین بررسی شد» وی ادامه داد: ما از نقش مهم اتریش در میزبانی مذاکرات قدردانی می کنیم.

وزیر امور خارجه اتریش ساعاتی پیش هم با رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار کرده بود. وزارت امور خارجه اتریش با اشاره به این دیدار عنوان کرد که مذاکرات وین به لحظات حساس رسیده است. در حساب توئیتری وزارت امور خارجه آمده است که دو طرف در مورد اینکه چطور می‌توان این روزهای سرنوشت‌ساز را سپری کرد گفت‌وگو کردند.

دور هشتم گفت‌وگوها از ۶ دی ماه در وین آغاز شده و تاکنون بخشی زیادی از متون توافق نهایی نگارش شده است. علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران امروز با انریکه مورا هماهنگ کننده گفت‌وگوهای برجامی و نمایندگان سه کشور اروپایی دیدار کرد.

در مجموع، جلسات برگزارشده پس از بازگشت هیأت‌ها به وین در فضایی رو به جلو و سازنده برگزار شده و در مورد موضوعات باقی‌مانده بحث‌هایی جدی صورت گرفته است.

با توجه به تکرار مداوم ضرب‌الأجل‌ها و تاریخ‌های مختلف برای پایان مذاکرات از سوی رسانه‌های غربی، باید گفت که رسیدن به خط پایان و دستیابی به تفاهم در وین تنها نیازمند اتخاذ تصمیمات لازم از سوی طرف‌های غربی به ویژه در حوزه رفع تحریم‌هاست./ایرنا

ارسال نظر