کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

شکایت النصر از پرسپولیس رد شد

دادگاه عالی ورزش شکایت باشگاه النصر از پرسپولیس را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 15
کد خبر: ۱۲۲۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که شایعات بسیار زیادی درباره ماجرای شکایت النصر از پرسپولیس در شبکه های اجتماعی منتشر می‌شد اما سرانجام دادگاه عالی ورزش تصمیم نهایی را گرفت و با رد درخواست النصری ها، این پرونده را برای همیشه مختومه کرد.

 

باشگاه زردپوش عربستانی پس از این که در کمیته انضباطی و سپس استیناف ای اف سی شکست خورد، به سراغ دادگاه CAS در سوییس رفت و حتی خبرنگاران نزدیک به این باشگاه نیز مدارکی را منتشر کردند که البته در اعتبار شک و تردید وجود داشت، اما شانس پیروزی را برای النصر نشان می‌داد.

 

با این حال اکنون تصمیم دادگاه عالی ورزش نشان می‌دهد که این مدارک نیز چندان معتبر نبوده و نظر قضات CAS را جلب نکرده است. همچنین با درخواست النصر برای تعویق بازی فینال جهت رسیدگی بیشتر نیز مخالفت شده تا دیدار پرسپولیس - اولسان قطعی به نظر بیاید.

 

بنابراین بازی تیم های پرسپولیس و اولسان هیوندای کره جنوبی روز شنبه در ورزشگاه الجنوب برگزار می‌شود و فرجام چهار شکایت باشگاه النصر نیز چیزی بیشتر از پاسخ منفی نبوده است.

 

سعودی ها اکنون می‌توانند از دادگاه عالی ورزش در سوییس به دادگاه عالی این کشور شکایت کنند اما باتوجه به این که دو روز تا فینال آسیا مانده، بعید است که چنین اتفاقی رخ دهد.

کلمات کلیدی: پرسپولیس النصر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار