انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟
انتخابات مجلس یازدهم

حذف استانی شدن انتخابات مجلس 98 از دستور کار پارلمان

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: شورای نگهبان ایرادات 22 گانه‌ای درباره طرح انتخابات مجلس 98 وارد دانسته بود که پس از تعطیلات مجلس این موضوعات را در کمیسیون بررسی می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس از حذف مصوبه پارلمان درباره استانی شدن انتخابات مجلس 98 خبر داد.

قاسم میرزایی نیکو عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس در این کمیسیون، گفت: شورای نگهبان ایرادات 22 گانه‌ای درباره این طرح وارد دانسته بود که پس از تعطیلات مجلس این موضوعات را در کمیسیون بررسی می‌کنیم.

 

وی با اشاره به ایرادات شورای نگهبان به استانی شدن انتخابات مجلس یازدهم که در این طرح ذکر شده بود، ادامه داد: با توجه به اینکه شورای نگهبان به این مصوبه مجلس ایراد خلاف شرع وارد کرده، نمی‌توان این مصوبه را اصلاح کرد و به همین دلیل باید این موضوع را از دستور کار خود خارج کنیم.

 

نماینده مردم دماوند در مجلس تصریح کرد: اگر مصوبه مجلس درباره استانی شدن انتخابات مجلس از دستور کار خارج شود این موضوع را در لایحه جامع انتخابات که دولت به مجلس ارائه کرده دنبال خواهیم کرد.

 

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس اضافه کرد: با مشورتی که با برخی از نمایندگان داشته‌ایم آنها نیز این عقیده را داشتند تا استانی شدن انتخابات پارلمان از طریق لایحه دولت پیگیری شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار