️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد
انتخابات مجلس یازدهم

حذف استانی شدن انتخابات مجلس 98 از دستور کار پارلمان

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: شورای نگهبان ایرادات 22 گانه‌ای درباره طرح انتخابات مجلس 98 وارد دانسته بود که پس از تعطیلات مجلس این موضوعات را در کمیسیون بررسی می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس از حذف مصوبه پارلمان درباره استانی شدن انتخابات مجلس 98 خبر داد.

قاسم میرزایی نیکو عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس در این کمیسیون، گفت: شورای نگهبان ایرادات 22 گانه‌ای درباره این طرح وارد دانسته بود که پس از تعطیلات مجلس این موضوعات را در کمیسیون بررسی می‌کنیم.

 

وی با اشاره به ایرادات شورای نگهبان به استانی شدن انتخابات مجلس یازدهم که در این طرح ذکر شده بود، ادامه داد: با توجه به اینکه شورای نگهبان به این مصوبه مجلس ایراد خلاف شرع وارد کرده، نمی‌توان این مصوبه را اصلاح کرد و به همین دلیل باید این موضوع را از دستور کار خود خارج کنیم.

 

نماینده مردم دماوند در مجلس تصریح کرد: اگر مصوبه مجلس درباره استانی شدن انتخابات مجلس از دستور کار خارج شود این موضوع را در لایحه جامع انتخابات که دولت به مجلس ارائه کرده دنبال خواهیم کرد.

 

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس اضافه کرد: با مشورتی که با برخی از نمایندگان داشته‌ایم آنها نیز این عقیده را داشتند تا استانی شدن انتخابات پارلمان از طریق لایحه دولت پیگیری شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار