عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر

بازداشت 21 فلسطینی در کرانه باختری/یک اسیر آزاد شده در میان بازداشت شدگان

رژیم صهیونیستی در ادامه بازداشت‌های روزانه خود، 21 فلسطینی را در استان‌های مختلف کرانه باختری بازداشت کرد که در میان آنها یک اسیر آزاد شده نیز دیده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ،  نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز (سه شنبه) 21 نفر را در استان‌های مختلف کرانه باختری بازداشت کردند.

بر اساس گزارش وبگاه «الدستور»، هشت نفر از بازداشتی‌ها از «حزما» در شمال شرق قدس، پنج نفر از نابلس، سه نفر از الخلیل، دو نفر از جنین، یک نفر از طولکرم و دو نفر از سلفیت بودند.

 

یکی از بازداشت‌شده‌ها به نام «علی رضوان» از اسرای آزادشده‌ای است که نُه سال را در زندان‌های رژیم صهیونیستی گذرانده است.

کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطینی در گزارش سالانه خود اعلام کرد رژیم صهیونیستی تنها در سال ۲۰۱۸، شش هزار و ۴۸۹ فلسطینی بازداشت کرد.

 

بر اساس گزارش «قدس‌پرس»، در بین بازداشت‌شدگان ۱۰۶۳ کودک، ۱۴۰ زن ، شش نماینده پارلمان (مجلس قانونگذاری) و ۳۸ روزنامه‌نگار دیده می‌شود و ماه دسامبر بیشترین بازداشتی را داشته و تعداد آنها به ۶۷۵ نفر رسیده است.

 

استان‌های کرانه باختری در رتبه اول قرار دارند، ۴۴۹۵ نفر در این استان‌ها بازداشت شده بودند که ۹۶.۳ درصد از کل بازداشت‌ها در سال 2018 بوده‌‌اند.

بر اساس آخرین گزارش‌ها، هم اکنون 5 هزار و 700 فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی در بازداشت به سر می‌برند. 250 نفر از این تعداد زندانی فلسطینی را کودکان و 45 تن را زنان تشکیل می دهند. 500 فلسطینی هم در چارچوب قانون بازداشت اداری یا موقت زندانی هستند.

 

دادگاه‌های رژیم صهیونیستی در چارچوب قانون بازداشت موقت می‌توانند فلسطینیان را بدون ارائه هیچ سند و مدرک، حتی بدون طرح اتهام مشخصی تا پنج سال زندانی کنند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار