سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس

رئیس‌جمهور: خطای یک فرد نباید به جامعه هنری تعمیم داده شود

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه اولویت دولت مردمی در عرصه فرهنگ، حمایت از تولیدات فاخری است که عناصر هویتی و ارزشی ملت را تقویت کند، گفت: معتقدیم خطای آشکار فردی نباید به جامعه هنری تعمیم داده شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۳۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز یکشنبه در جلسه هیات دولت با تشکر از همه سازمان‌های دولتی، نیروهای مسلح، صدا و سیما، خبرگزاری‌های ملی و محلی و استانداران استان‌های ساحلی برای پیگیری و اجرای دستور آزادسازی حریم دریاها، اظهار داشت: باید با طراحی صحیح بستر مناسبی برای تفریح سالم و نشاط مردم در سواحل ایجاد شود.

وی گفت: اولویت دولت مردمی در عرصه فرهنگ، حمایت از تولیدات فاخری است که عناصر هویتی و ارزشی ملت، یعنی اسلام، ایران، خانواده، مقاومت و ایستادگی، عدالت‌خواهی، مسئولیت‌پذیری و فسادستیزی را تقویت کند.

رئیسی افزود: البته در حاشیه جشنواره سینمایی فجر، اظهارنظر غلطی انجام شد که با وجود عذرخواهی مکرر گوینده آن، وزارت ارشاد نیز آن سخنان را رد و محکوم کرد.

رئیس جمهور ضمن تشکر از حساسیت و غیرت دینی در مقابل این قضیه افزود: معتقدیم که خطای آشکار فردی نباید به جامعه هنری تعمیم داده شود.

آیت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ در صحن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: لایحه بودجه ۱۴۰۱ در تعامل و همکاری مشترک دولت و مجلس می‌تواند یک سند مالی خوب و متوازن برای رفع مشکلات کشور باشد.

وی با اشاره به اهمیت ماه‌های ‌مبارک رجب، شعبان و رمضان بر اغتنام فرصت معنوی این روزها تاکید کرد و گفت: خدمت به مردم و انجام کارهای بزرگ نیازمند توفیق و مدد الهی است و باید از فرصت ماه رجب بهره کامل برده شود.

همچنین در جلسه هیات دولت وزیر کشور در مورد آزادسازی سواحل گزارشی ارائه و بر اجرای دقیق دستور رئیس جمهور در این زمینه تاکید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گزارشی از روند اجرا و برگزاری جشنواره فیلم فجر ارائه کرد. 

مطالب مرتبط
ارسال نظر