آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟

هوآوی از آمریکا انتقام می‌گیرد؟

مدتی است هوآوی درگیر کینه دوز‌ی‌‌های دولت آمریکا شده است. ایالات متحده آمریکا، هوآوی را به جاسوسی برای دولت چین از طریق جمع آوری اطلاعات کاربران متهم کرده است. این حرف واقعا ادعای بزرگی است و به همین دلیل چینی‌ها بسیار خشمگین شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 29
کد خبر: ۱۲۳۱۱

رن ژنگفی، مدیرعامل و موسس شرکت هوآوی، از مخالفت خود برای هرگونه انتقام‌گیری در برابر تحریم گسترده آمریکا و شرکت‌های فناوری غربی گفت.


مدتی است هوآوی درگیر کینه دوز‌ی‌‌های دولت آمریکا شده است. ایالات متحده آمریکا، هوآوی را به جاسوسی برای دولت چین از طریق جمع آوری اطلاعات کاربران متهم کرده است. این حرف واقعا ادعای بزرگی است و به همین دلیل چینی‌ها بسیار خشمگین شده‌اند.

 

ایالات متحده آمریکا نه تنها شرکت‌های خودش را مجبور قطع رابطه تجاری با هوآوی کرده بلکه کشورهای دیگر را نیز مجاب کرده است که روابط خود را با این شرکت محدود کنند. کشمش‌های این شرکت و آمریکا به قدری پیش رفته است که شرکت‌های بزرگی مانند گوگل و کوالکام که کمک‌های زیادی به هوآوی برای ساخت و راه‌اندازی دستگاه‌هایش می‌کردند اکنون قطع روابط تجاری خود را اعلام کرده‌‌اند.

 

مردم منتظر هستند که جواب هوآوی به این رفتارهای دولت آمریکا را ببینید. سوال اصلی مردم این بود که آیا هوآوی نیز مانند این کشور شمشیر را از رو می‌بندد؟ اما براساس صحبت‌های اخیر رن ژنگفی مثل این که قرار نیست هوآوی مانند آمریکا عمل کند. رن ژنگفی، مدیرعامل و موسس هواوی، به تازگی انواع تحریم‌های گسترده بر ضد شرکت خود را تجربه کرده است. اما این فرد به تازگی گفته است اصلا قصد ندارد از آمریکا انتقام بگیرد و هرگونه تحریم این کشور از سوی چین را اشتباه می‌داند.

 

رن ژنگفی در یکی از گفت‌و‌گوهای خود با شبکه بلومبرگ گفته است که بعید می‌داند پکن قصد داشته باشد با تحریم اپل از آمریکا انتقام بگیرد. او به صراحت گفت که از هرگونه اقدامی به وسیله چین علیه این شرکت سازنده آیفون مخالف است. در چند هفته گذشته و پس از رخ دادن این اتفاقات جنبش ضدآمریکایی در چین شدت گرفته است و افراد بسیاری قصد در تحریم کردن کالاهای آمریکایی در کشور خود را دارند. اما موسس هواوی در این باره می‌گوید اگر تصمیمی این چنینی گرفته شود، من اولین فردی هستم که با آن مخالفت می‌کنم.

 

او همچنین افزود که هوآوی می‌تواند یا تراشه‌های مورد نیاز خود را جایگزین کند یا این که خود دست به تولید آن‌ها بزند تا با این کار پیشتازی خود را نسبت به رقبایش حفظ کند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار