اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد
قالیباف:

تشکیل کارگروهی برای رسیدگی به ابهامات درباره مصوبات کمیسیون تلفیق/ بیش از ۸ هزار پیشنهاد درباره لایحه بودجه 1401 طرح شده است

تشکیل کارگروهی برای رسیدگی به ابهامات درباره مصوبات کمیسیون تلفیق/ بیش از ۸ هزار پیشنهاد درباره لایحه بودجه 1401 طرح شده است رئیس مجلس گفت: کارگروهی متشکل از آقای مصری از هیات رئیسه مجلس و اعضای هیات رئیسه و رئیس کمیسیون تلفیق و همچنین نمایندگان معترض تشکیل و ابهاماتی کمیسیون تلفیق بررسی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه دوم اسفند) مجلس شورای اسلامی و بعد از تذکرات الیاس نادران نماینده تهران و سید کاظم دلخوش نماینده صومعه سرا در مجلس اظهار داشت: در خصوص مصوبات کمیسیون تلفیق بعضا اختلاف نظرهایی دیده می‌شود که در سال‌های گذشته نیز بدین‌گونه بوده است.

 

وی افزود: قرار است کارگروهی با حضور آقای مصری از هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و هیات رئیسه کمیسیون تلفیق و نمایندگان معترض تشکیل شود تا این اختلاف‌نظرها مرتفع گردد.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: هر تصمیمی که در این جلسه گرفته شود ملاک عمل خواهد بود. همچنین فرصت کافی برای تبصره‌هایی که به تازگی ثبت شده در اختیار نمایندگان قرار داده می‌شود تا پیشنهادات خود را مطرح کنند.

 

قالیباف: بیش از ۸ هزار پیشنهاد درباره لایحه بودجه 1401 طرح شده است

رئیس مجلس گفت: بیش از ۸ هزار پیشنهاد از سوی نمایندگان در خصوص لایحه بودجه طرح شده است.

 

 محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز دوشنبه (دوم اسفند) مجلس و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در پاسخ به انتقاد تعدادی از نمایندگان درباره روند هیئت رئیسه در رسیدگی به پیشنهادات بودجه ای اظهار داشت: حدود ۸ هزار پیشنهاد از سوی نمایندگان در لایحه بودجه طرح شده است، اما پیشنهاداتی که مغایر با قانون برنامه باشد امکان مطرح شدن در صحن را ندارد.

 

وی افزود: در لپ تاپ نمایندگان پیشنهاداتی که امکان طرح ندارد، ذکر شده است و نمایندگان با مراجعه به لپ تاپ ها می توانند متوجه این موضوع شوند.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: مسئول تشخیص این کار بخش قوانین است و اگر اعتراضی هست می توانید به آن قسمت مراجعه کنید./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار