دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

چه کسی نماینده پارلمان اروپا می‌شود؟

«سیلویو برلوسکونی» نخست‌وزیر اسبق ایتالیا به عنوان نماینده پارلمان اروپا انتخاب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 29
کد خبر: ۱۲۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخست‌وزیر اسبق و سیاستمدار پرحاشیه ایتالیایی توانست در جریان انتخابات اخیر به پارلمان اروپا راه پیدا کند.

 


«سیلویو برلوسکونی» نخست‌وزیر اسبق ایتالیا به عنوان نماینده پارلمان اروپا انتخاب شده است.

 

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، این سیاستمدار ۸۲ ساله، به این وسیله بار دیگر در عرصه سیاست حضور خواهد داشت. وی در فهرست حزب محافظه‌کار «فورسا» برای شرکت در انتخابات نامزد شده بود.

 

برلوسکونی در شرایطی وارد پارلمان اروپا شده است که به دلیل مجموعه‌ای از رسوایی‌ها و به دنبال آن ممنوعیت در تصدی سمت‌های دولتی نتوانست در انتخابات پارلمانی کشورش که ماه مارس (اسفند) برگزار شد، شرکت کند. 

 

پس از اینکه این ممنوعیت لغو شد، برلوسکونی برای شرکت در انتخابات پارلمانی اروپا نامزد شد و وعده داد که برنامه‌های زیادی برای آینده اروپا دارد.

 

انتخابات پارلمان اروپا طی چهار روز از پنجشنبه تا یکشنبه گذشته برگزار شد. بیش از ۴۰۰ میلیون نفر از شهروندان اروپایی واجد شرکت در انتخابات پارلمانی اروپا برای انتخاب ۷۵۱ نماینده اروپایی بودند. هرچند پارلمان اروپا از اختیار اجرایی اندکی برخودار است، اما ترکیب پارلمان عمدتا نشاندهنده آینده وضعیت دولت‌ها در اتحادیه اروپاست، از این رو قدرت گرفتن احزاب راستگرا در پارلمان اروپا زنگ خطری برای اروپاست، مبنی بر اینکه ممکن است به زودی راستگرایان در پایتخت‌های اروپایی نیز بیش از پیش قدرت گیرند.

 

تعداد شهروندان اروپایی که در انتخابات پارلمانی اروپا شرکت کرده‌اند، در مقایسه به چندین دهه گذشته بی‌سابقه بوده است و اعتراض به عملکرد سیاستمداران در برابر تغییرات اقلیمی و لزوم دفاع از اتحادیه اروپا در مقابل آنهایی که نظر مثبتی به آن ندارند، از جمله دلایل افزایش مشارکت در این انتخابات بوده است.

 

پیش از برگزاری انتخابات پارلمان اروپا، بروکسل و طرفداران آن استدلال کرده بودند که بحران مهاجران تا حد زیادی رفع شده است و دیگر این مسئله مهاجرت اهمیت چندانی برای رأی‌دهندگان اروپایی ندارد اما پیروزی حزب خلق اتریش به رهبری «سباستین کورتس» صدراعظم پیشین اتریش، نشان داد که اروپایی‌ها همچنان به مهاجرت بعنوان یک معضل بزرگ نگاه می‌کنند.در ایتالیا هم نتایج نظرسنجیهای پای صندوقها نشان داده بود که حزب راست افراطی لیگ بیشتر از بقیه احزاب موفق به کسب آراء خواهد شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار