ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

چه کسی نماینده پارلمان اروپا می‌شود؟

«سیلویو برلوسکونی» نخست‌وزیر اسبق ایتالیا به عنوان نماینده پارلمان اروپا انتخاب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 29
کد خبر: ۱۲۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخست‌وزیر اسبق و سیاستمدار پرحاشیه ایتالیایی توانست در جریان انتخابات اخیر به پارلمان اروپا راه پیدا کند.

 


«سیلویو برلوسکونی» نخست‌وزیر اسبق ایتالیا به عنوان نماینده پارلمان اروپا انتخاب شده است.

 

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، این سیاستمدار ۸۲ ساله، به این وسیله بار دیگر در عرصه سیاست حضور خواهد داشت. وی در فهرست حزب محافظه‌کار «فورسا» برای شرکت در انتخابات نامزد شده بود.

 

برلوسکونی در شرایطی وارد پارلمان اروپا شده است که به دلیل مجموعه‌ای از رسوایی‌ها و به دنبال آن ممنوعیت در تصدی سمت‌های دولتی نتوانست در انتخابات پارلمانی کشورش که ماه مارس (اسفند) برگزار شد، شرکت کند. 

 

پس از اینکه این ممنوعیت لغو شد، برلوسکونی برای شرکت در انتخابات پارلمانی اروپا نامزد شد و وعده داد که برنامه‌های زیادی برای آینده اروپا دارد.

 

انتخابات پارلمان اروپا طی چهار روز از پنجشنبه تا یکشنبه گذشته برگزار شد. بیش از ۴۰۰ میلیون نفر از شهروندان اروپایی واجد شرکت در انتخابات پارلمانی اروپا برای انتخاب ۷۵۱ نماینده اروپایی بودند. هرچند پارلمان اروپا از اختیار اجرایی اندکی برخودار است، اما ترکیب پارلمان عمدتا نشاندهنده آینده وضعیت دولت‌ها در اتحادیه اروپاست، از این رو قدرت گرفتن احزاب راستگرا در پارلمان اروپا زنگ خطری برای اروپاست، مبنی بر اینکه ممکن است به زودی راستگرایان در پایتخت‌های اروپایی نیز بیش از پیش قدرت گیرند.

 

تعداد شهروندان اروپایی که در انتخابات پارلمانی اروپا شرکت کرده‌اند، در مقایسه به چندین دهه گذشته بی‌سابقه بوده است و اعتراض به عملکرد سیاستمداران در برابر تغییرات اقلیمی و لزوم دفاع از اتحادیه اروپا در مقابل آنهایی که نظر مثبتی به آن ندارند، از جمله دلایل افزایش مشارکت در این انتخابات بوده است.

 

پیش از برگزاری انتخابات پارلمان اروپا، بروکسل و طرفداران آن استدلال کرده بودند که بحران مهاجران تا حد زیادی رفع شده است و دیگر این مسئله مهاجرت اهمیت چندانی برای رأی‌دهندگان اروپایی ندارد اما پیروزی حزب خلق اتریش به رهبری «سباستین کورتس» صدراعظم پیشین اتریش، نشان داد که اروپایی‌ها همچنان به مهاجرت بعنوان یک معضل بزرگ نگاه می‌کنند.در ایتالیا هم نتایج نظرسنجیهای پای صندوقها نشان داده بود که حزب راست افراطی لیگ بیشتر از بقیه احزاب موفق به کسب آراء خواهد شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار