چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

شرط ریاض برای عادی سازی روابط با اسرائیل

شرط ریاض برای عادی سازی روابط با اسرائیل وزیر خارجه عربستان گفت، هرگونه عادی‌سازی روابط میان این کشور و رژیم صهیونیستی مشروط به وجود توافقی میان تل‌آویو با فلسطینی‌هاست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه اسرائیلی «معاریو» در نشست امنیتی مونیخ گفت، شرط ریاض برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به وجود توافق میان این رژیم و فلسطینی‌ها یا لااقل وجود مذاکرات میان آنهاست.

بن فرحان در ادامه مدعی شد: ادغام اسرائیل در منطقه بسیار مفید خواهد بود نه تنها برای خود اسرائیل برای برای کل منطقه، اما بدون حل مشکلات اساسی ملت فلسطین و اعطای حاکمیت و احترام به این ملت، صدا‌های افراطی، غالب خواهد بود بنابراین باید به ملت فلسطین حق ایجاد کشور داده شود و این به منطقه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: اولویت در حال حاضر یافتن راه‌حلی است که اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها بتوانند بر سر یک میز بنشینند و عملیات صلحی داشته باشند که بتوان بر روی آن کار کرد؛ این امر برای ما و برای همه کشور‌هایی که روابطی با اسرائیل ندارند آسانتر است، اما زمانی رخ خواهد داد که راه‌حلی عادلانه ایجاد شود.

«ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن نیز به روزنامه معاریو گفت: اردن حفظ روابط دیپلماتیک با اسرائیل را انتخاب کرده، اما نباید فراموش کنیم که مشکل اصلی صلح منطقه‌ای، مسأله فلسطین است.

وی ادامه داد: مسأله توافق به این و آن نیست همه ما خواهان صلح و ثبات هستیم این را عملا در طرح صلح عربی در سال ۲۰۰۲ اعلام کردیم. تنها روبط برای تحقق این موضوع راهکار دو دولتی است، اما ادامه شهرک‌سازی و مصادره اراضی، این راه‌حل را نابود می‌کند و اگر آن را کنار بگذاریم یعنی آنکه ما در برابر راهکار دولت واحد هستیم.

الصفدی ضمن اعلام اینکه اکنون کار جدی با مصر و کشور‌های اروپایی در جریان است و تماس‌های مستقیمی با اسرائیل برای ایجاد یک افق سیاسی وجود دارد، افزود، صلح منطقه‌ای سوال اساسی کنونی است، اما وضعیت نیازمند ارزیابی جدی است و این پایان اشغالگری و ایجاد کشور فلسطین در کنار اسرائیل را می‌طلبد.

چندی پیش، منابع صهیونیستی ضمن تمجید از سیاست‌های محمد بن سلمان، ولی عهد عربستان سعودی، تأکید کردند که وی در تلاش است به صورت کلی، هویت این کشور را تغییر دهد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که بن سلمان با تغییر هویت عربستان، کاری را کرده است که کشور دیگری دست به انجام آن نزده است؛ چرا که این اقدام، «یک تغییر ناگهانی و فراگیر است و ظاهرا قصد دارد پرچم و سرود ملی سعودی را نیز تغییر دهد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار