واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

احداث 2 شهر در النقب فلسطین توسط صهیونیست‌ها

دو شهر جدید برای صهیونیستها در منطقه النقب فلسطین احداث می شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر کابینه رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه با احداث دو شهرک جدید برای صهیونیستها در «النقب» اشغالی موافقت کرد. نخستین شهر، «کسیف» نام دارد که برای یهودیان افراطی ارتدوکس در نظر گرفته شده است و در نزدیکی منطقه «عراد» احداث خواهد شد.

روزنامه العربی الجدید گزارش داد، قرار است بیش از ۱۰۰ هزار شهرک‌نشین صهیونیست در این شهر مستقر شوند. همچنین مقرر شده است که یک مرکز پزشکی و یک منطقه صنعتی مدرن نیز در این شهر احداث شود. یهودیان سکولار در این شهر مستقر خواهند شد.

«زیو الکین» وزیر مسکن و «آیلت شاکید» وزیر داخلی رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده بودند که شهر کسیف در نزدیکی برای یهودیان افراطی ارتدوکس در منطقه عراد احداث شود. قرار است ۲۰ هزار واحد مسکونی در این شهر احداث شود و حدود ۱۰۰ تا ۱۲۵ هزار صهیونیست نیز در آن مستقر شوند.

شهر نیتسانا نیز در نزدیکی مرزهای مصر واقع شده و قرار است حدود دو هزار و ۲۰۰ خانواده صهیونیست در آن مستقر شوند. این شهرک، نقطه آغاز احداث شهرکهای دیگر در اراضی النقب است.

آیلت شاکد، وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از این دو پروژه، ادعا کرد: «این یک گام مهم است که به ما کمک می کند تا بدترین بحران مسکن در اسرائیل را حل کنیم».

این در حالی است که همزمان با مشغول شدن کشورهای جهان به بحران روسیه و اوکراین، روند تخریب منازل مردم فلسطین در النقب افزایش یافت،ه است؛ به ویژه برای زوج‌های جوان، یا کسانی که قصد داشتند خانه‌ خود را بازسازی کنند.

رژیم صهیونیستی قصد دارد ساکنان النقب فلسطین را مجبور به مهاجرت کند، ولی اهالی این منطقه، همچنان به مبارزه با این رژیم ادامه می‌دهند و تأکید دارند که از سرزمین خود خارج نخواهند شد.

تعداد بادیه نشینان در النقب در سال ۱۹۴۸، بیش از ۱۰۰ هزار نفر بوده است که بیشتر آنها به اجبار آواره شدند؛ زیرا یهودیان کاری کردند که ساکنان النقب مجبور شوند به نوار غزه، صحرای سینا و اردن مهاجرت کنند و در مجموع، ۱۱هزار نفر در این منطقه باقی ماندند.

مساحت النقب 1۴ هزار و ۲۳۰ کیلومتر مربع است؛ یعنی حدود ۶۸% از مساحت فلسطین در سال ۱۹۴۸ که بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۷۰ کیلومتر مربع بود. مساحتی که بادیه‌نشینان پیش از ۱۹۴۸ ساکن بودند، چهار میلیون دونم (هر دونم معادل ۱۰۰۰ مترمربع) بوده است، ولی امروز در ۳۰۰ هزار دونم سکونت دارند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار