بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

رسانه صهیونیستی: بن سلمان به دنبال عادی‌سازی علنی با اسرائیل است

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد بن سلمان در پی ادغام یهودیت در فرهنگ بومی سعودی است و این مسئله در رابطه با رژیم صهیونیستی، تأثیر مطلوبی خواهد داشت و در راستای عادی‌سازی علنی روابط با این رژیم خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر منابع صهیونیستی ضمن تمجید از سیاستهای محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان سعودی، تأکید کردند که وی در تلاش است به صورت کلی، هویت این کشور را تغییر دهد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که بن سلمان با تغییر هویت عربستان، کاری را کرده است که کشور دیگری دست به انجام آن نزده است؛ چرا که این اقدام، «یک تغییر ناگهانی و فراگیر است و ظاهرا قصد دارد پرچم و سرود ملی سعودی را نیز تغییر دهد».

به گزارش این شبکه، بن سلمان، در تلاش است که عربستان را از «شریعت اسلامی، جدا کند. وی در پی پرچم جدیدی است که وابستگی به اسلام نداشته باشد. وی همچنین در تلاش است، تمدن قدیمی را در اراضی این کشور، برجسته کند؛ به همین دلیل، باستان‌شناسان را تشویق می‌کند که آثار باستانی یهودی را پیدا کنند».

این شبکه با بیان اینکه بن سلمان از رهگذر این اقدام، در پی ادغام یهودیت در فرهنگ بومی سعودی است، گزارش داد، ولی‌عهد سعودی در تلاش است که ارتباط این کشور را با جریان وهابیت و افراطیگری، قطع کند؛ جریانی که تبعیض علیه زنان را تقویت می‌کند و مخالف با مشروبات الکلی است.

شبکه ۱۲ اسرائیل در ادامه گزارش داد، بن سلمان در تلاش است که به شراکت250 ساله خاندان پادشاهی این کشور با وهابیت پایان دهد. این در حالی است که عربستان، وهابیت را در همه کشورهای جهان گسترش داده و مبالغ هنگفتی را برای تبلیغات آن هزینه کرده است.

به گزارش این شبکه، بن سلمان در پی تغییر کتابهای تحصیلی است. کما اینکه بر این باور است که باید پرچم جدیدی طراحی شود که معیار سعودی بودن آن، بر اسلامیت، ارجحیت داشته باشد. به همین دلیل به زودی این پرچم تغییر خواهد کرد.

بنا بر این گزارش، اگر ولی‌عهد سعودی در مأموریت خود موفق شود، این مسئله در رابطه با رژیم صهیونیستی، تأثیر مطلوبی خواهد داشت و در راستای عادی‌سازی علنی روابط (آشکارسازی روابط) با این رژیم خواهد بود.

در همین ارتباط، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیرا ابراز امیدواری کرد که به زودی شاهد عادی سازی روابط این رژیم با عربستان سعودی باشد. گانتز گفت که امیدوار است سعودی‌ها به سوی امضای توافق عادی سازی گام بردارند و این کار با تقویت روابط با آمریکا و تقویت صلح با مصر و اردن و همچنین امارات، بحرین، مغرب و سودان همراه باشد.

امارات عربی متحده و بحرین در پانزدهم ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی اولین کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بودند که روابط خود رسما با رژیم صهیونیستی با وساطت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا عادی‌سازی کردند. چند ماه پس از این گام، دو کشور مغرب و سودان نیز به ازای دریافت امتیازاتی از ایالات متحده آمریکا روابط خود را با تل‌آویو عادی‌سازی کردند.

دولت جدید آمریکا نیز به‌رغم آنکه می‌گوید شیوه‌ها و برنامه‌های رئیس‌جمهور سابق آمریکا را ادامه نخواهد داد، اما اعلام کرده است که مسئله عادی‌سازی روابط کشورها با تل‌آویو را ادامه خواهد داد. آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا پیشتر در این خصوص گفته بود که دولت جدید آمریکا تلاش‌های خود را برای تداوم موفقیت دولت پیین این کشور به منظور پیشبرد طرح عادی‌سازی روابط به کار خواهد بست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر