توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

ضرورت داشتن کارت واکسن برای سفرهای نوروزی

بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا در حال حاضر داشتن کارت واکسن برای سفرهای نوروزی ضروری است و با توجه به شرایط رفتار ویروس کرونا احتمال کاهش و یا افزایش محدودیت‌ها وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر رییس گروه سلامت کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سرنشینان خودروهای شخصی که به خراسان رضوی سفر می‌کنند، در صورت نداشتن کارت واکسن، توسط پلیس‌ به شهر مبدا خود بازگردانده می‌شوند.

مهندس فرشید وفا روز دوشنبه افزود: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا در حال حاضر داشتن کارت واکسن برای سفرهای نوروزی ضروری است و با توجه به شرایط رفتار ویروس کرونا احتمال کاهش و یا افزایش محدودیت‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه تا این لحظه خبری مبنی بر ممنوعیت سفرهای نوروزی ۱۴۰۱ اعلام نشده است، بیان کرد: بر همین اساس مقرر شده است بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس برای افرادی که هنوز واکسن خود را دریافت نکرده‌اند، صادر نشود و اولویت صدور بلیت با کسانی است که تزریق سه دُز واکسن آنها انجام شده و فاقد علائم مشکوک به بیماری باشند.

وی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون در ایمنی زایی بیماری کووید ۱۹ گفت: هیچ واکسنی ایمنی ۱۰۰ درصدی ایجاد نمی‌کند، اما انجام آن در مسیر حفظ سلامت بسیار موثر است ، بنابراین نباید افرادی که هر سه دُز واکسن را دریافت کرده‌اند تصور کنند، هیچ خطری آنها را تهدید نمی‌کند.

رییس گروه سلامت کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بیشتر افرادی که به واسطه کرونا در موج‌های پنجم و ششم فوت کرده‌اند، کسانی هستند که واکسن نزده‌ و یا واکسیناسیون خود را ناقص انجام داده‌ بودند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال حاضر حدود هزار و ۱۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار