مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

ماجرای تجمع مدافعان سلامت مقابل وزارت بهداشت چه بود؟

کارشناس سلامت عمومی گفت: کادر سلامت از وضعیت نابسامان دریافتی و وضعیت خود به تنگ آمده اند و در رویارویی با پیک ششم نه رمقی برایشان مانده و نه مطالبات و مسائل جدی شان که پایه‌ترین مسائل حیاتی آنهاست محقق شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد مهری- اپیدمیولوژیست و کارشناس سلامت عمومی درباره تجمع دیروز مدافعا سلامت مقابل وزارت بهداشت گفت: برکسی پپوشیده نیست، کووید-۱۹ خواب و خوراک را از کادر سلامت دو سال است که گرفته است. بسیاری از این نیرو‌ها علیرغم حضور بدون تعطیلی در مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی، متاسفانه از کمترین حقوق و مزایا برخوردارند. بسیاری از این نیرو‌ها متاسفانه شرکتی، قراردادی و طرحی اند و نبود امنیت شغلی و چندرغاز حقوق با تاخیر و ... با این حجم از کار در دوران کرونا وضف ناشدنی است.

وی گفت: با این حال، تحقق فوق العاده خاص و تبدیل وضعیت نیروی انسانی بهداشت و درمان بار‌ها توسط مسئولین وزارت بهداشت، دولت ها، مجلس و ... قول داده شده، اما نه اقدامی شده است و نه این مطالبه‌ها جدی گرفته شده است.

کارشناس سلامت عمومی افزود: کادر سلامت از وضعیت نابسامان دریافتی و وضعیت خود به تنگ آمده اند و در رویارویی با پیک ششم نه رمقی برایشان مانده و نه مطالبات و مسائل جدی شان که پایه‌ترین مسائل حیاتی آنهاست محقق شده است.

مهری گفت: وزارت بهداشت اعلام میکند که این مطالبه را به سازمان برنامه و بودجه و دولت منتقل کردیم و از این سازمان و دولت هیچ صدایی بر نمی‌آید.

کارشناس سلامت عمومی ادامه داد: مع الوصف، کادر سلامت نسب به وضعیت خود بشدت انتقاد دارند و دولت و مجلس برای پیشگیری از اخلال در خدمات بهداشتی درمانی، بایستی هرچه سریعتر به دو وعده‌ای که بار‌ها داده اند یعنی برقراری فوق العاده خاص و تبدیل وضعیت نیروی انسانی بهداشت و درمان جامه عمل بپوشند.

گفتنی است؛ روز گذشته جمعی از انترن‌های بیمارستان فیروزگر تهران نیز در اعتراض به عدم پرداخت مابه‌التفاوت افزایش کمک هزینه مصوبه اینترنی در این بیمارستان دست به تجمع زدند. پیش از آن نیز پزشکان خانواده در شیراز و دانشجویان دستیاری در برخی از بیمارستان‌های مختلف کشور در رابطه با وضعیت سخت معیشتی خود تجمعاتی را برگزار کرده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر