ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

فراخوان جهاد اسلامی برای روز جهانی قدس

حمیل علیان عضو شورای سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که همه ملت‌های مسلمان در سراسر جهان باید برای حفاظت از تاریخ قدس و هویت آن به‌پا خیزند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 29
کد خبر: ۱۲۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش جهاد اسلامی فلسطین در فراخوانی از همه ملت فلسطین دعوت کرد تا در روز جهانی قدس مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان شرکت کنند.


حمیل علیان عضو شورای سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که همه ملت‌های مسلمان در سراسر جهان باید برای حفاظت از تاریخ قدس و هویت آن به‌پا خیزند.

 

وی افزود: قدس قلب فلسطین و اسلام است و با هر آنچه داریم از آن دفاع خواهیم کرد.

 

علیان با اشاره به اینکه آمریکا و رژیم اسرائیل سردمداران محور شرارت جهانی هستند، تأکید کرد: حضور پرشور ما در قدس و مسجد الاقصی برای دفاع از آن مقاومت به‌شمار می‌رود و همه تصمیمات و وعده‌های ترامپ درباره قدس هیچ سودی نخواهد داشت و ضعف برخی سران عرب که بر عادی‌سازی روابط با دشمن همزمان با توطئه جهانی علیه قدس اصرار می‌کنند، خللی در عزم ما وارد نخواهد کرد.

 

علیان تأکید کرد: بازپس‌گیری قدس تنها از طریق مبارزه و مقاومت مسیر است و همه گزینه‌های سازش و عادی‌سازی برخی در اینجا و آنجا هرگز قدس را باز نخواهد گرداند و از بین بردن طرح صهیونیستی تنها از طریق آزادسازی مسجد الاقصی میسر است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار