غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

تایید تصمیم پوتین درباره اوکراین در پارلمان روسیه

پارلمان روسیه رسمیت شناختن استقلال دونتسک و لوهانسک توسط پوتین را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر قانونگذاران مجالس سفلی و علیای روسیه در جلسات جداگانه قطعنامه پیشنهادی با موضوع تصمیم رئیس‌جمهور این کشور برای به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری دونتسک و لوهانسک را تایید و تصویب کردند.

منابع رسانه‌ای در روسیه شامل «مسکو تایمز» خبر دادند، قانونگذاران مجلس دومای دولتی (مجلس سفلی) و مجلس شورای فدراسیون روسیه (مجلس علیا) فرمان صادر شده ولادیمیر پوتین درباره به رسمیت شناختن استقلال دونتسک و لوهانسک از اوکراین را تصویب کردند.

طبق این گزارش، در جلسه رای گیری در مجلس دومای روسیه این موضوع با اتفاق آرای قانونگذاران تصویب شد و بعد از تصویب، اعضای مجلس دوما به نشانه خرسندی ایستاده به تشویق تصویب به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری واقع در دونباس پرداختند.

در مجلس شورای فدراسیون روسیه هم قانونگذاران مجلس علیای این کشور با اتفاق آرا آنر ا تصویب کردند و به تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور در قبال دونتسک و لوهانسک مهر تایید زدند.

رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه (دیروز) درباره تحولات دونباس واقع در شرق اوکراین موضعگیری کرد و استقلال دونتسک و لوهانسک از اوکراین را به رسمیت شناخت. وی همچنین به ارتش این کشور دستور داد برای حفاظت از ساکنان این دو جمهوری در برابر حملات ارتش اوکراین، وارد دونتسک و لوهانسک شوند و ماموریت «حفظ صلح» را انجام دهند.

اقدام روسیه در قبال تحولات شرق اوکراین، با واکنش شدید آمریکا و متحدانش غربی عضو ناتو مواجه شده است و آنها مسکو را به «نقض حاکمیت ارضی اوکراین» متهم کرده‌اند. کشورهای غربی همچنین از تدارک خودشان برای اعمال تحریم علیه روسیه خبر داده‌اند.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه امروز سه شنبه به کشورهای غربی درباره تهدید مسکو به اعمال «مادر همه تحریم‌ها» واکنش نشان داد. این مقام ارشد روس گفت: «ما به تحریم‌ها عادت داریم. ما می‌دانیم که در هر حال چه با دلیل و چه بدون دلیل، تحریم‌ها علیه روسیه اعمال خواهند شد»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار