روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

پوتین: استقرار نیرو در اوکراین به اوضاع میدانی بستگی دارد

رئیس جمهور روسیه گفت: استقرار نیرو در اوکراین به اوضاع میدانی بستگی دارد و روسیه به طور کامل ادعاهای ارضی جمهوری‌های خلق در لوهانسک و دونتسک در منطقه شرق اوکراین را به رسمیت می‌شناسد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر معاون وزیر دفاع روسیه می‌گوید رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین از مجلس اعیان این کشور خواسته اجازه استفاده ارتش در خارج از مرزهای روسیه را تأیید کند. مسکوتایمز مدعی شده که این مجلس اجازه استفاده از نیروهای نظامی را به رئیس‌جمهور داده است.

پوتین گفته که استقرار نیرو در اوکراین به اوضاع میدانی بستگی دارد. او گفت روسیه به طور کامل ادعاهای ارضی جمهوری‌های خلق در لوهانسک و دونتسک در منطقه شرق اوکراین را به رسمیت می‌شناسد.

وزیران اتحادیه اروپا به اتفاق آرا با اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه موافقت کرده‌اند. همزمان مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مدعی شد که اروپا در مقطع زمانی خطرناکی قرار دارد. او گفت که تحریم‌های جدید علیه روسیه دسترسی دولت این کشور به بازارهای مالی را هدف خواهد گرفت.

در تحولی دیگر، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد تمامی دیپلمات‌های این کشور از اوکراین خارج می‌شوند.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه شب گذشته (دوشنبه ۲۱ فوریه/ ۲ اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد.

امروز سه شنبه، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین زلنسکی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با رئیس جمهوری استونی در پایتخت اوکراین، گفت کی‌یف امکان قطع روابط دیپلماتیک با روسیه را بررسی می کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر