هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

پوتین: نمی‌خواهیم امپراتوری روسیه را احیا کنیم

رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد که تصمیم برای به رسمیت شناختن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک گرفته شده و ادعاها درباره احیای امپراتوری روسیه قابل انتظار بود اما این درست نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان به اتهامات مبنی بر قصد مسکو برای احیای مرزهای امپراتوری روسیه و کنار هم قرار دادن جماهیر شوروی سابق پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری «ریانووستی»، رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد که تصمیم برای به رسمیت شناختن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک گرفته شده و ادعاها درباره احیای امپراتوری روسیه قابل انتظار بود. پوتین گفت: «ما گمانه‌زنی‌ها در مورد احیای امپراتوری روسیه را پیش‌بینی می‌کردیم، این درست نیست». وی با تاکید کرد بر این که فدراسیون روسیه از حاکمیت جمهوری‌های سابق اتحاد جماهیر شوروی حمایت می‌کند، توضیح داد وضعیت اوکراین به دلیل نفوذ خارجی بر این کشور یک استثنا است.

به رسمیت شناختده شدن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک از سوی رئیس‌جمهور روسیه واکنش‌های زیادی را برانگیخته و آمریکا و متحدانش غربی عضو ناتو مسکو را به «نقض حاکمیت ارضی اوکراین» متهم کرده‌اند. در همین خصوص، بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد که کشورهای غربی برای اعمال فوری تحریم‌های علیه روسیه آمادگی دارند. نخست‌وزیر انگلیس ادعا کرد: «ولادیمیر پوتین حاکمیت اوکراین و قوانین بین‌المللی را نقض کرده است. ما فورا بسته‌ای از تحریم‌ها را علیه منافع اقتصادی روسیه اعمال خواهیم کرد. این کاملاً حیاتی است که تسخیر یک کشور اروپایی موفق نشود و پوتین شکست بخورد».

نخست‌وزیر انگلیس پیش از این اقدام روسیه هم در ادامه فضاسازی‌ها علیه مسکو مبنی بر قصد آن برای حمله به اوکراین، مدعی شد طرح روسیه برای حمله به اوکراین منجر به بزرگترین درگیری در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم خواهد شد. وزیر خارجه انگلیس هم در سخنانی با اتهام پراکنی به مسکو، مدعی شد که پوتین به دنبال ایجاد روسیه بزرگ است.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه (دیروز) درباره تحولات دونباس واقع در شرق اوکراین موضعگیری کرد و استقلال دو جمهوری‌ دونتسک و لوهانسک از اوکراین را به رسمیت شناخت. وی همچنین به ارتش این کشور دستور داد برای حفاظت از ساکنان این دو جمهوری در برابر حملات ارتش اوکراین، وارد دونتسک و لوهانسک شوند و ماموریت «حفظ صلح» را انجام دهند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار