لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

رئیس جمهور: آماده گسترش همکاری‌ها و انتقال دانش فنی به آفریقا هستیم

با بیان اینکه کشورهای غربی آفریقا را برای خودشان می‌خواهند و ما آفریقا را برای آفریقایی‌ها می‌خواهیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره روابط خوبی با کشورهای آفریقایی داشته و امروز بر اساس همین نگاه سازنده ایران به آفریقا آماده گسترش همکاری‌ها با کشورهای این قاره هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بعد از ظهر سه‌شنبه در دیدار «فیلیبی نیوسی» رئیس جمهور موزامبیک با ابراز خرسندی از سخنان وی درباره نتایج موفق برنامه‌های توسعه‌ای کشورش گفت: از نگاه جمهوری اسلامی ایران کشورهای آفریقایی، سرزمین‌هایی سرشار از استعدادها و منابع غنی هستند که متاسفانه در طی چند قرن گذشته همواره مورد دستبرد کشورهای غربی قرار گرفته است.

رئیسی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی همواره باور داشته که کشورهای آفریقایی از مردمی پرتلاش و ذخایر و استعدادهای چشمگیر برای رشد و پیشرفت برخوردار هستند، اظهار داشت: دولت سیزدهم در راستای همین نگاه آماده گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی و به ویژه موزامبیک و انتقال تجربیات و دانش فنی به این کشورهاست.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره روابط خوبی با کشورهای آفریقایی داشته‌ایم، تصریح کرد: از وزیر امور خارجه می‌خواهم مقدمات برگزاری هر چه سریع‌تر کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی را فراهم کند تا روند گسترش تعاملات دو کشور را تسریع کند.

رئیسی خاطرنشان کرد: کشورهای غربی آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما شما را برای خودتان می‌خواهیم. کشورهای غربی و زیاده‌خواهان جهان صرفا به دنبال سواستفاده از منابع کشورهای آفریقایی هستند، اگر نه تلاش رژیم صهیونیستی برای عضویت در اتحادیه آفریقا چه مفهوم و دلیل دیگری می‌تواند داشته باشد؟.

رئیس جمهور با بیان اینکه غربی‌ها و آمریکایی‌ها هر جا که رفتند صرفا به دنبال منافع خودشان بوده‌اند و گامی برای آبادانی آن کشورها برنداشته‌اند، افزود: ایجاد ناامنی‌ها و فعالیت‌هایی که گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر در برخی کشورهای آفریقایی دارند نیز ریشه در دخالت‌های غربی‌ها و آمریکایی‌ها دارد. اعتراف مقامات سابق آمریکا به تشکیل داعش از سوی این کشور سند اثبات این ادعاست.

«فیلیبی نیوسی» رئیس جمهور موزامبیک نیز در این دیدار با بیان ابراز علاقه کشورش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران گفت: ذخایر و منابع طبیعی زیادی داریم که می‌توانیم با استفاده از توانمندی‌های فنی متخصصین ایرانی از آنها به نفع مردم موزامبیک و در راستای توسعه تعاملات دو کشور بهره بگیریم.

رئیس جمهور موزامبیک یکی از مشکلات جدی در مسیر توسعه کشورش را رواج ناامنی و تروریسم عنوان کرد که عمدتا از خارج از مرزهای این کشور هدایت و کنترل می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار