ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

وزیرخارجه عمان: نامه سلطان عمان را به رئیس جمهور ایران منتقل می‌کنم

وزیرخارجه عمان: نامه سلطان عمان را به رئیس جمهور ایران منتقل می‌کنم وزیر خارجه عمان گفت: نامه سلطان عمان را به رئیس جمهور ایران منتقل می‌کنم و امیدواریم سفر آقای رئیسی در آینده نزدیک به مسقط صورت بگیرد تا شاهد مرحله جدیدی از روابط و همکاری دوجانبه بین دو کشور باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۵۵۰

به گزارش راهبردمعاصر، «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه سلطنت عمان که صبح امروز (چهارشنبه) راهی تهران شد، پیش از ظهر امروز در محل وزارت امور خارجه مورد استقبال رسمی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت. پس از آن وزرای خارجه بر سر یک میز به گفتگو نشستند و بعد از آن هم در نشست خبری مشترک در جمع خبرنگاران حضور یافتند.

وی در ابتدا ضمن ابراز خرسندی از حضور در تهران گفت: مایه افتخار است که در این سفر نامه سلطان عمان را به برادرش دکتر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران منتقل می‌کنم که این پیام در رابطه با روابط دوجانبه دو کشور است که روابط خوبی است و روابط تاریخی است که رشد بسیار خوبی دارد.

* امیدواری به سفر آیت‌الله رئیسی به مسقط در آینده نزدیک

البوسعیدی ادامه داد: امیدواریم که سفر آقای رئیسی در آینده نزدیک به عمان صورت بگیرد تا مرحله جدیدی از روابط و همکاری دوجانبه بین دو کشور را داشته باشیم.

وزیر خارجه عمان گفت: مسائل مختلف همکاری بین دو کشور به خصوص در زمینه اقتصادی و تجاری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری که می‌تواند مورد توجه دو کشور باشد نه فقط در سطح دولتی بلکه در سطح بخش خصوصی می‌خواهیم این روابط را گسترش دهیم و جلسه کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور به ریاست وزرای تجارت دو کشور در مسقط برگزار و از نتایج این نشست‌ها ابراز خرسندی می‌کنیم و نتایج آن را مورد حمایت قرار داده و پیگیری خواهیم کرد تا اهداف مدنظرمان را محقق کنیم.

وی با بیان این‌که زمینه‌های متنوع همکاری بین دو کشور زیاد است، خاطرنشان کرد: ارتباط تاریخی در سطح ملت‌های دو کشور و جامعه دو کشور وجود دارد.

وزیر خارجه عمان ادامه داد: روابط سیاسی دو کشور مبتنی بر اعتماد متقابل و احترام متقابل و منافع مشترک است که همیشه تلاش می‌کنیم تا این منافع به نفع هر دو کشور باشد و همچنین به نفع منطقه باشد.

البوسعیدی اضافه کرد: این منطقه در بخش مهمی از این جهان واقع شده است. این فرصت را غنیمت می‌شمارم که بتوانیم درباره مسائل مختلفی که اهمیت زیادی برای هر دو کشور دارد رایزنی و گفتگو کنیم. امیدواریم تلاش‌های ما از طریق راه‌حل‌های مسالمت آمیز، گفتگو و تشویق دیگران به اعتمادسازی درباره مسائلی که منطقه ما با آن مواجه است، بتوانیم امنیت و شکوفایی و رفاه را برای ملت‌های خود به ارمغان بیاوریم.

وی ضمن قدردانی از توضیحات امیرعبداللهیان و تشریح اقدامات و مواضع ایران در این نشست خبری، گفت: امیدوارم با تلاش‌های بیشتر و ارتباطات گسترده بتوانیم به اهداف مشترک خود که خیر و برکت برای همه داشته باشد، نائل شویم.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه ایران نیز در این نشست خبری با بیان این‌که موضوعات اندک، ولی بسیار مهم در مذاکرات وین باقی مانده، تصریح کرد: تحت هیچ شرایطی در مذاکرات وین از خطوط قرمز ایران عبور نخواهیم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار