پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

دیدار وزیرخارجه عمان با امیرعبداللهیان

وزیر خارجه عمان که به تهران سفر کرده با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۵۳۱

به گزارش راهبردمعاصر، «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه سلطنت عمان که صبح امروز (چهارشنبه) چهارم اسفند ماه راهی تهران شد، پیش از ظهر امروز در محل وزارت امور خارجه مورد استقبال رسمی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت. پس از آن وزرای خارجه بر سر یک میز به گفتگو نشستند.

این نخستین سفر وزیر خارجه عمان به تهران بعد از تصدی امیرعبداللهیان به سمت وزیر امور خارجه است. امیرعبداللهیان چندی پیش (۲۰ دی ماه) به مسقط و پس از آن به دوحه سفر کرد و با همتای عمانی دیدار و گفتگو کرد. «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان در دیدار امیرعبداللهیان با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی و منابع انسانی ایران، بر ارتقای همکاری‌های دو جانبه و بهره گیری از ظرفیت‌های اقتصادی منطقه تأکید کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سفرش به عمان و قطر را در راستای تقویت و تحکیم سیاست همسایگی دولت سیزدهم خواند و گفت: عمان به تلاش‌های دیپلماتیک خود برای کمک به میز مذاکرات در وین و دستیابی به یک توافق خوب ادامه می‌دهد.

امیرعبداللهیان ۱۲ دی ماه نیز با همتای عمانی درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تلفنی گفتگو کرده بود.

«بدر بن حمد بن حمود البوسعیدی» وزیر امور خارجه سلطنت عمان چهارم شهریور ماه در تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان ضمن تبریک انتخاب وی به این سمت، برای وی آرزوی موفقیت کرد و گفت: سیاست سلطنت عمان مبتنی بر روابط همسایگی عالی و استمرار همکاری‌های خوب با جمهوری اسلامی ایران بوده و در این دوره نیز استمرار می‌یابد. وی نسبت به افزایش همکاری‌های دو کشور در این دوره ابراز امیدواری کرد.

امیرعبداللهیان روز دوشنبه دوم اسفند ماه به همراه آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به قطر سفر و امروز هم با همتای قطری در دوحه دیدار و گفتگو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار