دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

دیمیتری مدودف:اروپایی ها به زودی مجبورند رقم نجومی برای گاز بپردازند

معاون شورای امنیت روسیه طی توئیتی به اروپایی هشدار دارد که به زودی آنها مجبورند رقم نجومی برای گاز بپردازند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشاتودی، پس از اینکه آلمان اعلام کرد پروژه خط لوله انتقال گاز «نورد استریم 2» را متوقف کرده است، دیمیتری مدودف، رئیس جمهور سابق و معاون کنونی شورای امنیت روسیه طی توئیتی هشدار داد اروپایی ها به زودی مجبورند برای هزار مترمکعب گاز 2000 یورو (2200 دلار) بپردازند.

مدودف در ئوتیتی نوشت: «اولاف شولتز، صدراعظم آلمان دستور داد تا مجوز خط لوله نورد استریم 2 متوقف شود. خب؛ به جهان جدیدی که در آن اروپایی ها به زودی مجبورند برای هزار مترمکعب گاز 2000 یورو بپردازند، خوش آمدید.»

آلمان پس از اینکه روسیه دو منطقه شرق اوکراین را به رسمیت شناخت، پروژه خط لوله انتقال گاز روسیه به دریای بالتیک موسوم به «نورد استریم دو» را متوقف کرد.

این خط لوله قرار بود فشار را بر مصرف کنندگان اروپایی که با بحران انرژی مواجه هستند، در بحبوحه افزایش هزینه های زندگی پس از همه گیری کرونا، کاهش دهد.

اما با این اقدام، شاخص قیمت گاز در اروپا در روز سه شنبه 9.8 درصد بالا رفت وبه 78.95 یورو به ازای هر مگاوات ساعت رسید.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شامگاه دوشنبه در سخنانی درباره تحولات اخیر درباره اوکراین پرداخت و در ادامه استقلال دو منطقه «دونتسک» و «لوهانسک» را به رسمیت شناخت.

روز گذشته نیز قانونگذاران مجالس سفلی و علیای روسیه در جلسات جداگانه قطعنامه پیشنهادی با موضوع تصمیم رئیس ‌جمهور این کشور برای به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری دونتسک و لوهانسک را تایید و تصویب کردند.

به دنبال این تصمیم روسیه، وزارت خزانه داری آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم هایی علیه روسیه اعمال کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار