وضعیت هوای فردا یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟ تومور یک‌ونیم کیلویی از بدن بیمار ۶۰ ساله در آباده خارج شد حکم انفصال از خدمت شهردار اوشان فشم میگون صادر شد رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند

کارآمدی ۱۰۰ درصدی واکسن جدید کرونا در برابر ابتلای شدید

کارآمدی ۱۰۰ درصدی واکسن جدید کرونا در برابر ابتلای شدید واکسنی کووید۱۹ که شرکت‌های داروسازی سانوفی و گلاکسواسمیت کلاین برای مقابله با کووید ۱۹ ابداع کرده اند از شدید شدن این بیماری هنگام ابتلا فرد و بستری شدن وی در بیمارستان جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، این شرکت‌ها داده‌های مربوط به تحقیقات واکسن را به رگولاتور‌ها ارائه کرده اند. به گفته سانوفی (فرانسوی) و گلاکسو اسمیت کلاین (انگلیسی) داده‌های آزمایش بالینی واکسن نشان می‌دهد تزریق ۲ دز از واکسن «سانوفی-GSK» از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن فرد در بیمارستان به میزان ۱۰۰ درصد جلوگیری می‌کند. به گفته آن‌ها ایمنی واکسن نیز در حد مناسب است.

در این میان یک تحقیق جداگانه نشان داد هنگامیکه از واکسن مذکور به عنوان بوستر برای افرادی استفاده می‌شود که قبلاً یک دز از واکسن دیگری را دریافت کرده اند، سطح آنتی بادی خنثی کننده ویروس در بدن دریافت کننده ۱۸ تا ۳۰ بار افزایش می‌یابد.

هرچند به نظر می‌رسد تاثیرگذاری محصول سانوفی-گلاکسو در جلوگیری از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن با واکسن‌های مبتنی بر فناوری mRNA یکسان است، اما در جلوگیری از بروز علائم بیماری پس از ابتلای فرد به کووید ۱۹ کارآمدی کمتری دارد. این دو شرکت ادعا کرده بودند تاثیرگذاری واکسن در جلوگیری از ظهور علائم کووید ۱۹ در فرد ۵۸ درصد است.

این در حالی است که هم اکنون بیش از ۱۰ میلیارد دز واکسن کووید ۱۹ در جهان تزریق شده است. این امر نشان می‌دهد تقاضا برای واکسن جدید این بیماری مربوط به کشور‌های فقیرتر و همچنین طرح‌های تزریق واکسن بوستر خواهد بود.

واکسن سانوفی- گلاکسو چند مزیت بر نمونه‌های فعلی دارد. نخست آنکه می‌توان واکسن مذکور را در دمای یخچال نگهداری کرد، بنابراین حمل ونقل و ذخیره سازی آن از واکسن‌های mRNA فعلی راحت‌تر است. همچنین این محصول مبتنی بر فناوری پروتئین نوترکیب ساخته شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار