مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

کارآمدی ۱۰۰ درصدی واکسن جدید کرونا در برابر ابتلای شدید

واکسنی کووید۱۹ که شرکت‌های داروسازی سانوفی و گلاکسواسمیت کلاین برای مقابله با کووید ۱۹ ابداع کرده اند از شدید شدن این بیماری هنگام ابتلا فرد و بستری شدن وی در بیمارستان جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، این شرکت‌ها داده‌های مربوط به تحقیقات واکسن را به رگولاتور‌ها ارائه کرده اند. به گفته سانوفی (فرانسوی) و گلاکسو اسمیت کلاین (انگلیسی) داده‌های آزمایش بالینی واکسن نشان می‌دهد تزریق ۲ دز از واکسن «سانوفی-GSK» از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن فرد در بیمارستان به میزان ۱۰۰ درصد جلوگیری می‌کند. به گفته آن‌ها ایمنی واکسن نیز در حد مناسب است.

در این میان یک تحقیق جداگانه نشان داد هنگامیکه از واکسن مذکور به عنوان بوستر برای افرادی استفاده می‌شود که قبلاً یک دز از واکسن دیگری را دریافت کرده اند، سطح آنتی بادی خنثی کننده ویروس در بدن دریافت کننده ۱۸ تا ۳۰ بار افزایش می‌یابد.

هرچند به نظر می‌رسد تاثیرگذاری محصول سانوفی-گلاکسو در جلوگیری از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن با واکسن‌های مبتنی بر فناوری mRNA یکسان است، اما در جلوگیری از بروز علائم بیماری پس از ابتلای فرد به کووید ۱۹ کارآمدی کمتری دارد. این دو شرکت ادعا کرده بودند تاثیرگذاری واکسن در جلوگیری از ظهور علائم کووید ۱۹ در فرد ۵۸ درصد است.

این در حالی است که هم اکنون بیش از ۱۰ میلیارد دز واکسن کووید ۱۹ در جهان تزریق شده است. این امر نشان می‌دهد تقاضا برای واکسن جدید این بیماری مربوط به کشور‌های فقیرتر و همچنین طرح‌های تزریق واکسن بوستر خواهد بود.

واکسن سانوفی- گلاکسو چند مزیت بر نمونه‌های فعلی دارد. نخست آنکه می‌توان واکسن مذکور را در دمای یخچال نگهداری کرد، بنابراین حمل ونقل و ذخیره سازی آن از واکسن‌های mRNA فعلی راحت‌تر است. همچنین این محصول مبتنی بر فناوری پروتئین نوترکیب ساخته شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر