ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟

علت کندی انتقال سهام عدالت به وراث؟

علت کندی انتقال سهام عدالت به وراث؟ مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی دلیل کندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آنها را پیچیدگی‌های حوزه زیرساخت و زمان‌بر بودن طراحی سامانه عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد باغستانی، مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به ورثه‌‌ اظهار کرد: حجم خیلی زیادی برای سهام عدالت مانده بود و عملا 3 میلیون نفر افراد فوتی بودند و اگر هر کدام از این فوتی‌ها را در نظر بگیریم که 4 نفر ورثه داشته باشند حدود 12 تا 15 میلیون نفر افراد درگیر این پروژه خواهند بود و به این دلیل زیرساخت‌های متفاوتی را برای این انتقال به ورثه می‌طلبد.

 

وی با اشاره به اینکه پیچیدگی‌هایی که در حوزه طراحی سامانه و حالت‌های متصوری که برای انتقال‌های قهری متصور است و این فرآیند به دلیل طراحی سامانه طولانی شد، گفت: امیدواریم 6 ماه دیگر این سامانه به بهره‌برداری برسد.

 

مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با تاکید بر اینکه در این خصوص کم‌کاری از هیچ ارگانی نبوده، تصریح کرد: حوزه زیرساخت باید مهیا شود که این موضوع پیچیدگی‌های خاصی دارد. همچنین هماهنگی با دستگاه‌هایی مثل ثبت احوال، قوه قضائیه و دفاتر الکترونیک قضایی در حال شکل گرفتن است اما قاعدتا زمانبر خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار