اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

آخرین وضعیت بررسی مطالبات و استخدام معلمان حق التدریس در مجلس

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطالبه معلمان حق‌التدریس برای استخدام شدن را پیگیری و گزارش آن را ارائه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی اصغر باقرزاده در جلسه علنی امروز (شنبه ۷ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی طی اخطار قانون اساسی، گفت: مدتی است که معلمان حق‌التدریس مطالبه به حقی دارند. ۸۸ هزار نفر از معلمان دوره مهارت آموزی را گذراندند، امتحان جامع دادند و اکنون پیگیرند تا استخدام شوند.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش عنوان می‌کند که اجرای ماده ۱۷ حق قانونی معلمان است، اما سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه این حق قانونی را ضایع می‌کنند. اگر حق آن‌ها نیست، توضیح دهید تا معلمان از شهرستان‌ها آواره وزارت آموزش و پرورش و مجلس نشوند و اگر حق آن‌هاست، توضیح دهند چرا خلاف قانون صورت می‌گیرد.

عبدالرضا مصری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار این نماینده، گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره این قصور با مسئولان وزارت آموزش و پرورش جلسه‌ای بگذارند و گزارش آن را در صحن علنی ارائه دهند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر