واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

توصیه به آمریکایی‌ها برای ترک سریع بلاروس

همزمان با اوج گرفتن نبرد روسیه با اوکراین، وزارت خارجه آمریکا از طریق سفارت خود در بلاروس به شهروندان آمریکایی توصیه کرد که هرچه سریع‌تر خاک بلاروس را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با اوج گیری نبرد بین ارتش‌های روسیه با اوکراین، سفارت آمریکا در بلاروس شنبه شب به وقت تهران به شهروندان آمریکایی توصیه کرده خاک بلاروس را به سرعت ترک کنند.

به نوشته خبرگزاری «آرمنا پرس»، سفارت آمریکا در شهر «مینسک»، پایتخت بلاروس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «وزارت خارجه آمریکا به شهروندان خود توصیه می‌کند بلاروس را فورا ترک کنند.»

در بخشی از این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه ایالات متحده به شهروندان آمریکایی توصیه می‌کند به بلاروس سفر نکنند و از شهروندان آمریکایی در بلاروس می‌خواهد که فورا این کشور را ترک کنند.

دولت آمریکا پیشتر به مقامات مینسک در خصوص استفاده خاک بلاروس برای حمله به اوکراین، هشدار داده و اعلام کرده بود که بیش از ۸ هزار نظامی آمریکایی در حالت آماده باش هستند تا در صورت تصمیم ناتو برای فعال سازی نیروهای واکنش سریع وارد عمل شوند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد که دستور داده نیروهای مسلح این کشور عملیاتی ویژه را در منطقه دونباس آغاز کنند. پوتین گفت این دستور پس از آن صادر شده که سران این منطقه جدایی‌طلب شرق اوکراین خواستار کمک نظامی روسیه در پاسخ به افزایش «تجاوزات اوکراین» شدند.

ولادیمیر پوتین در خصوص صدور مجوز عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس گفت: « تمامی تلا‌ش‌های روسیه برای رسیدن به توافق در خصوص عدم پیشروی ناتو در قلمرو روسیه به شکست منتهی شد.»

کشورهای مختلف غربی از جمله آمریکا و انگلیس و اعضای اتحادیه اروپا، در پی شروع عملیات نظامی روسیه در اوکراین، تحریم‌های سنگینی را علیه مسکو وضع کرده‌اند. دولت روسیه از دو ماه قبل بسته پیشنهادی خود برای ضمانت‌های امنیتی را به آمریکا و ناتو تحویل داد که عدم عضویت اوکراین در ناتو و خروج نیروهای این ائتلاف از شرق اروپا را شامل می‌شد./امارات

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار