المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

بایدن: جایگزین تحریم علیه روسیه «جنگ جهانی سوم» است

بایدن: جایگزین تحریم علیه روسیه «جنگ جهانی سوم» است رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد در برابر اقدام روسیه علیه اوکراین، تنها دو راه «تحریم‌ها» یا «جنگ جهانی سوم» وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد آغاز «جنگ جهانی سوم» تنها جایگزین تحریم‌ها علیه روسیه به دلیل حمله به اوکراین است.

طبق گزارش اسپوتنیک، بایدن در یک مصاحبه پادکستی گفت: «دو راه داریم، یا باید جنگ جهانی سوم را شروع کنیم، یعنی کامل وارد جنگ با روسیه شویم، یا مطمئن شویم که کشوری که خلاف قوانین بین‌المللی عمل می‌کند، بهای اقداماتش را بپردازد.»

طبق گزارش اسپوتنیک، بایدن در یک مصاحبه پادکستی گفت: «دو راه داریم، یا باید جنگ جهانی سوم را شروع کنی، یعنی کامل وارد جنگ با روسیه شوید، یا مطمئن شوید که کشوری که خلاف قوانین بین‌المللی عمل می‌کند، بهای اقداماتش را بپردازد.»

بایدن در ادامه با بیان آنکه هیچ تحریم فوری نیست، افزود:« اینگونه نیست که کسی را تحریم کنید و به موجب آن بگویید دیگر نمی‌توانی رئیس‌جمهور روسیه باشی. می‌دانم که این تحریم‌ها گسترده‌ترین تحریم‌های تاریخ، از نوع اقتصادی و سیاسی هستند. هدف من از ابتدا حفظ ناتو و اتحادیه اروپا بود. زیرا تنها کاری که من فکر می‌کنم پوتین می‌توانست انجام دهد تقسیم ناتو بود که اگر متوجه شده باشید این اتفاق نیفتاده است. روسیه بهای بلند مدت و کوتاه مدت کارهای خود را پرداخت خواهد کرد.»

او در ادامه با بیان آنکه آمریکا تسلیحات دفاعی و کمک‌های اقتصادی به اوکراین ارائه می‌کند، گفت: « تنها چیزی که من می‌دانم این است که ما باید در مسیر بقیه متحدانمان باقی بمانیم.»

از روز پنج‌شنبه هفته گذشته به دنبال درخواست رؤسای دو منطقه خودخوانده شرق اوکراین (لوهانسک و دونتسک) از روسیه برای کمک به آن‌ها در دفع حمله ارتش اوکراین، عملیات نظامی روسیه در شرق اوکراین برای حفاظت از امنیت منطقه دونباس و غیرنظامی کردن آن آغاز شد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار