پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

نظر سازمان خصوصی‌سازی درباره ساختمان استقلال و پرسپولیس

رئیس سازمان خصوصی سازی درمورد ساختمان های دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: ابهام هست یعنی اینکه ثبت وقایع مالی به درستی صورت نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر حسین قربان زاده در جلسه پیشکسوتان و مدیران باشگاه در مورد خصوصی سازی و رقم ارزش ساختمان باشگاه پرسپولیس، اظهار داشت: ابهام هست یعنی اینکه ثبت وقایع مالی به درستی صورت نگرفته است در مورد وضعیت باشگاه استقلال هم همین شرایط هست. هر دو باشگاه این وضعیت را دارند. بخشی از در واقع تراکنش هایی که در قالب تراکنش‌های بانکی صورت می‌گرفت و رسیدش ثبت می شد در دفاتر در در دو باشگاه  مواردی هست که حسابرسی  ذکر کرده است. خوبی اش این است که مردم می‌توانند به سایت سازمان خصوصی سازی مراجعه کنند و فضای مجازی هم منتشر شده است. ریز جزئیات طبقه بندی دارایی‌ها و ریز بدهی‌ها و  ریز بندهای حسابرسی که حسابرس اظهار نظر کرده در آنجا هست.

وی افزود: در مورد  استقلال موضوع یک میلیون و ۳۵۰ هزار یورو طلب استراماچونی،   طلب پادوانی، طلب شیخ دیاباته  در مورد طلب میلیچ بندهای حسابرسی گفته شده باید احکام قطعی صادر شود و اگر احکام قطعی صادر شود باید لحاظ شود برای همین است ذخیره گرفته برای پیش بینی این بدهی‌ها ولی من اعلام می‌کنم این روند شفافیت آغاز شفافیت واصلاح مدیریت دو باشگاه است.

ارسال نظر
آخرین اخبار