آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟

حقوق‌ها در سال آینده متناسب با تورم باشد

حقوق‌ها در سال آینده متناسب با تورم باشد رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مجلس اصرار دارد تا افزایش حقوق کارگران در سال آینده بر اساس ماده ۴۱ قانون کار و تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از جلسه روز گذشته اعضای این کمیسیون با معاون وزیر کار درباره تعیین حقوق و دستمزد کارگران برای سال آینده خبر داد و گفت: در این جلسه مقدماتی درباره میزان افزایش حقوق و دستمزد کارگران برای سال آینده بحث و تبادل نظر شد.

 

وی با بیان اینکه در این جلسه معاون وزیر کار و همچنین نمایندگان عضو کمیسیون نقطه نظرات خود را اعلام کردند، افزود: مقرر شد تا جلسات دیگری در کمیسیون درباره این موضوع برگزار شود.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه در کمیسیون با نمایندگان کارگری و کارفرمایان نیز جلساتی را خواهیم داشت، ادامه داد: مجلس اصرار دارد تا افزایش حقوق کارگران در سال آینده بر اساس ماده 41 قانون کار و تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی باشد.

 

اسماعیلی عنوان کرد: در جمع بندی که در جلسه روز گذشته کمیسیون داشتیم مقرر شد پس از نشست نمایندگان کارفرمایان و کارگران و دولت گزارشی از این جلسه به کمیسیون اجتماعی نیز ارائه شود.

 

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم افزایش حقوق کارگران برای سال آینده مناسب با تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی باشد، گفت: با توجه به اینکه در بودجه سال 1401 مجلس مصوب کرده تا حقوق های بالا 10 درصد و کف حقوق ها تا 60 درصد افزایش پیدا کند امیدواریم در زمینه افزایش حقوق کارگران شرمنده این قشر نشویم.

 

نماینده گرمی در مجلس تصریح کرد: البته در افزایش حقوق کارگران باید به کارفرمایان نیز توجه شود تا به آنها نیز در پرداخت حقوق ها فشار مضاعف وارد نشود البته پیشنهاد ما این است که با ارائه مشوق های به کارفرمایان نیز کمک شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار