بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند

حمام تاریخی در کاشان تبدیل به مرغداری شد! + فیلم

حمام تاریخی در کاشان تبدیل به مرغداری شد! + فیلم یک حمام تاریخی در سایه بی توجهی متولیان تبدیل به مرغداری شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، در دنیای تکنولوژی و عصر ارتباطات کنونی به نظر می‌رسد آنچه که ملت‌ها و دولت‌ها به شدت به دنبال آن هستند هویت و اصالتی از گذشته خود است تا بتوانند با این اصالت پیشینه خود را به دنیا نشان بدهند.

اینکه دغدغه چندان و دلسوزان در سرتاسر ایران و حتی ایرانیان خارج از کشور برای میراث فرهنگی کشور نگرانند به نظر می‌رسد از این بابت است که کشور تاریخی و بااصالت ما مملو از آثار و میراث فرهنگی است که نشان از تاریخ پر افتخار مردمان این سرزمین است.

اما در این بین مشاهده می‌شود که در سایه بی توجهی، اغفال و یا عدم آگاهی برخی از متولیان مربوطه بعضی از آثار و میراث فرهنگی تاریخی به ورطه فراموشی سپرده و به مرور زمان تخریب می‌شود.

حمام روزبه یکی از این آثار است که در خیابان باباافضل، محله میدان کهنه، روبروی مسجد جامع قرار است که در سایه این بی توجهی‌ها تبدیل به مرغداری شده است.

فیلمی که مشاهده می‌کنید صحنه‌هایی از آنچه است که بر سر این میراث به جا مانده از دوره قاجاریه آمده است و تا دهه هفتاد شمسی هم مورد استفاده شهروندان کاشانی قرار می‌گرفت.

 

/مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار