تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول

توضیحات امام جمعه شاهین شهر درباره کلیپ سخنانش در ارتباط با معلمان و فرهنگیان+ فیلم

امام جمعه شاهین‌شهر در خصوص کلیپی که اخیراً از وی در مورد اعتراض معلمان منتشر شده توضیحاتی را ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 01
کد خبر: ۱۲۴۳۵۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام قاسم هاشمی اظهار داشت: انتشار کلیپ مورد نظر از سوی رسانه‌های بیگانه و در فضای مجازی مربوط به آئین افتتاح مدرس، خیرساز که با حضور فرماندار شهرستان، سرپرست اداره کل نوسازی و توسعه تجهیزات مدارس استان، معاون ِآموزش ابتدایی اداره کل آموزش پرورش، جمعی از مسئولان و خیران روز شنبه هفتم اسفند در شاهین شهر است که متأسفانه با یک شیطنت از سوی رسانه‌های بیگانه با هدف خاص کلیپ اصلی را تقطیع کرده‌اند.

وی ادامه داد: بنده هم اکنون معلم هستم و نسبت به شغل معلمی حساسیت بالایی دارم چرا که جایگاه ارزشمند آن‌ها هم تراز با انبیا است.

امام جمعه شاهین شهر تصریح کرد: هدف از انتشار چنین شیطنت‌هایی از سوی رسانه‌های غربی و برخی عوامل نفوذ داخلی کاملاً مشخص است و از همین رسانه اعلام می‌کنیم، قشر فرهنگی ما امروز آنقدر آگاه و با بصیرت هستند که به انتشار چنین موضوعات هدف داری توجه نکنند.

وی با بیان اینکه معلمان مسئولیت رشد علمی و اخلاقی و تربیتی نوجوانان و جوانان را به‌صورت توأمان بر عهده دارند، گفت: طبیعی است دشمن در حال سرمایه گذاری برای ایجاد فاصله و تنش بین این قشر زحمت کش و ارکان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

حجت الاسلام هاشمی با بیان اینکه تکریم معلمان باید مورد توجه همگان قرار بگیرد، تاکید کرد: معلمان متعهد، با اخلاص و با اخلاق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پایه ریز تمدن نوین اسلامی هستند و طبیعی است که دشمن به هر حربه‌ای دست می‌زند تا این اتفاق در کشور ما نیافتد.

گفتنی است طی دو روز گذشته کلیپی در فضای منتشر شده که در آن به بخشی از صحبت‌های امام جمعه شاهین شهر در خصوص اعتراضات معلمان اشاره شده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرهنگی ۵۴
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
0
0
آی .... مارمولک.....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
0
0
تو که راست میگی
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار