ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ارسال لایحه رتبه بندی معلمان به شورای نگهبان با تاخیر انجام شد؟ + پاسخ نماینده مجلس

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس تصویب و به موقع به شورای نگهبان ارسال شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمدحسین فلاحی در جلسه علنی نوبت اول امروز مجلس در تذکری، بیان کرد: متاسفانه لایحه رتبه‌بندی معلمان که در صحن مجلس تصویب شد، توسط مجلس با تأخیر به شورای نگهبان فرستاده شده و باعث بهانه‌تراشی و تجمع معلمان شده است. از سوی دیگر اداره قوانین باید در خصوص انطباق قوانین مصوب مجلس با قوانین بالادستی سریع‌تر اقدام کند تا مجلس مجبور نباشد بعد از بررسی یک بند از لایحه بودجه مجدداً در مورد آن رأی‌گیری کند و رأی دو سوم را بگیرد. اداره قوانینی که شبانه علیه طرح صیانت نامه می‌زند این مصوبات را نیز زودتر بررسی کند.

وی در ادامه اظهار کرد: مرکز پژوهش‌ها ۵۰ روز طرح صیانت را معطل نگه داشت و پس از آن رئیس مرکز پژوهش‌ها علیه این طرح توئیت منتشر کرده است و این‌ها نوعی حاشیه‌سازی علیه مجلس است و باید رئیس مجلس آن را مدیریت کند تا حاشیه‌های کمتری متوجه مجلس شود. به اندازه کافی از بیرون علیه مجلس حاشیه سازی می‌شود نباید از داخل نیز حاشیه سازی کرد.

علی نیکزاد که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر وی بیان کرد: لایحه رتبه‌بندی معلمان به موقع در مجلس تصویب و به شورای نگهبان ارسال شده است، اما در مورد روال بررسی لایحه بودجه جهت استحضار ۸ هزار پیشنهاد داشتیم و آن بخشی که با قوانین بالادستی تطبیق نداشت، کنار گذاشته شد و تا جایی که امکان داشت این کار انجام شده است و نمایندگان باید با ما در ارائه پیشنهادات همکاری کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر