مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

خبر مهم معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افزایش بودجه رتبه بندی معلمان

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: اعتبارات طرح رتبه‌بندی فرهنگیان ۴۰ هزار میلیارد تومان بود که ۱۳ هزار میلیارد تومان دیگر به آن افزوده شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۸۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم احمدی لاشکی ظهر امروز در مراسم معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان گیلان اظهار داشت: اثر اشتباهات افراد در آموزش و پرورش به گونه‌ای است که بر کل جامعه اثر می‌گذارد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هنوز تحول در نیروی انسانی انجام نگرفته و تمام توانمان را برای معلم نگذاشتیم گفت: از ابلاغ سند تحول بنیادین یک دهه گذشت، اما تنها شاید سخنرانی‌ها بوده و نیروی انسانی تربیت نکردیم.

احمدی عملیاتی شدن سند تحول بنیادین را نیازمند در اولویت قرار دادن آموزش و کشور خواند و با بیان اینکه مهم‌ترین رکن آموزش معلم است افزود: اگر به انتظارات به حق معلمان اعم از اجرای طرح رتبه‌بندی پاسخ خوبی ندهیم به اهداف آموزشی نمی‌رسیم.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به موفقیت در حوزه توسعه منابع انسانی باید معلم درست، متخصص و کاردان تربیت کرده و دانشگاه فرهنگیان را در اولویت قرار دهیم؛ ایجاد تحول در برنامه‌های درسی یکی دیگر از ضروریات حوزه آموزش است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه محتوای کتب باید مطابق با نیاز جامعه بوده و متناسب با آن تغییر کند ابراز داشت: برای ماندگار شدن مباحث درسی، تدوین محتوای کتب درسی بر اساس معیار‌های شهید سردار سلیمانی مهم است.

احمدی با اشاره به اینکه یکی دیگر از حوزه‌هایی که مورد غفلت واقع شده سنجش است که در دوران کرونا نیز وضع آن بدتر شد خاطرنشان کرد: برای طرح رتبه‌بندی معلمان دولت سیزدهم در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مبلغ ۲۵ هزار میلیارد تومان اختصاص داد.

وی با بیان اینکه مجلس نیز ۱۵ هزار میلیارد تومان به این عدد افزود و اعتبارات رتبه‌بندی به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید افزود: ۱۳ هزار میلیارد تومان دیگر به این طرح افزوده شد؛ داشتن پیوست آموزشی برای همه کار‌های الزامی است و تحقق این امر را از همه مدیران عالی رتبه گیلان انتظار داریم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هیبت الله احمدی
Romania
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
0
0
ما شاالله به این همه بی شرفی
پرطرفدارترین اخبار