پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

لغو همه تحریم‌ها و راستی‌آزمایی، شرط هر توافقی است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به مذاکرات لغو تحریم گفت: اگر قرار باشد توافقی انجام شود حتما باید موضوع لغو کامل تحریم‌ها، راستی آزمایی و علاوه بر آن دستیابی به سطح بالاتری از توانمندی‌ها برای ایران لحاظ شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به مذاکرات لغو تحریم گفت: آنچه که کاملا مشهود است این موضوع است که عده‌ای در دولت‌های قبلی چه در موضع مسئولیت و چه به‌عنوان رهبری فکری بخشی از جریانات سیاسی، دائما بر این طبل می‌کوبیدند که اگر ما وارد مذاکره بشویم به دستاوردهای عظیم می‌رسیم.

 

وی افزود: امروز پس از گذشت حدود یک دهه از مذاکرات و به طور مشخص دو دور دولت یازدهم و دوازدهم کاملا مشهود است که آن ایده و آن ادعاها قرین واقعیت‌ و حقیقت‌ نبود، بلکه ما در طول چند سال گذشته عمدتا مطابق خواست غربی‌ها مذاکرات را‌‌‌‌‌‌‌‌ ادامه داده‌ایم، اما دستاوردی برای کشور ما و دستاوردی برای منافع ملی نداشتیم.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: به نظر می‌رسد که درس‌های مذاکراتی اکنون باید در بالاترین سطح مورد توجه مذاکره کنندگان فعلی باشد و به همین جهت است که مجلس یازدهم با تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو کامل تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران به دنبال حفظ و حراست از منافع ملی ایران است.

 

مقتدایی خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد توافقی انجام شود حتما باید موضوع لغو کامل تحریم‌ها، راستی آزمایی و علاوه بر این دستیابی به سطح بالاتری از توانمندی‌ها برای ایران لحاظ شود و ما بتوانیم به گونه‌ای رفتار کنیم که منفعت بیشتری برای مردم حاصل شود.

 

وی در پایان گفت: در مجموع می توان گفت مذاکراتی که در دولت قبل پایه گذاری شد حائز عبرت و درسی است که امروز در مذاکرات دور نهم باید میوه آن درس چیده شود و آن این است که ما باید به خودمان اعتماد کنیم نه به دشمنانی که نمی‌خواهند کاری جلو برود و بدعهد و پیمان‌شکنند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار