علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت

متن اصلی توافقنامه احتمالی آماده شده است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: باوجود اینکه متن اصلی توافقنامه احتمالی آماده شده است اما سر یکی دو موضوع هنوز اختلاف نظر وجود دارد و تا زمانی که این موضوعات حل نشود ایران آمادگی برای امضای هیچ توافقنامه‌ای را نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل عمویی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین خبرها از مذاکرات وین گفت: مذاکرات فعلی در وین چند مبنا و موضوع باقی‌مانده دارد.

وی افزود: مبنای اول این است که آمریکایی‌ها چه اقداماتی را باید انجام دهند تا مجدداً بتوانند در جایگاه سابق خود به‌عنوان عضو برجام مطرح باشند، در همین راستا خواسته اساسی ایران در این مرحله لغو تحریم‌ها و امکان ایجاد همکاری‌های بین‌المللی بر اساس پاراگراف 29 توافقنامه برجام است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اظهارات روز گذشته وزیر امور خارجه روسیه مبنی بر دریافت تضمین از آمریکا خاطرنشان کرد: نکته‌ای که اخیراً طرف روس مطرح کرده مطالبه‌ای است که روسیه از آمریکا دارد و ایران در این زمینه درخواستی مطرح نکرده است و در حقیقت موضوعی است که باید روسیه و آمریکا بین خودشان حل‌وفصل کنند چرا که مرتبط با مناسبات دو‌جانبه‌ای است که امروز بین این دو کشور در اوکراین در جریان است.

عمویی گفت: ایران نهایت تلاش خود را کرده است تا مذاکرات وین از مناسباتی که در اوراسیا، شرق اروپا و تحولات اوکراین در جریان است دور کند و از این جهت آمریکایی‌ها باید بتوانند همه طرف‌ها را به نیت‌های خودشان راضی کنند.

وی ادامه داد: واقعیت این است امروز نگرانی نسبت به اجرای تعهدات آمریکا یک نگرانی فراتر از ایران است و کشورهای مختلفی نگران این هستند که آیا در صورت احیای برجام آمریکایی‌ها به تعهدات خود ذیل این توافقنامه عمل خواهند کرد یا خیر، در همین راستا نیز خواسته ایران برای گرفتن تضمین مطالبه‌ای منطقی است و از این بابت جمهوری اسلامی بر گرفتن تضمین برای اجرای پایدار برجام اصرار و تأکید دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تأکید کرد: با وجود اینکه متن اصلی توافقنامه احتمالی آماده شده است اما سر یکی دو موضوع هنوز اختلاف نظر وجود دارد و تا زمانی که این موضوعات حل نشود ایران آمادگی برای امضای هیچ توافقنامه‌ای را نخواهد داشت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار