جزئیات پرداخت عیدی کارگران + جدول مبلغ عیدی کارگران-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

جزئیات پرداخت عیدی کارگران + جدول مبلغ عیدی کارگران

یک فعال کارگری گفت: اگر کارفرما به هر دلیلی عیدی را واریز نکرد، کارگران می‌تواند طبق قانون شکایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر چمنی در مورد زمان واریز عیدی، گفت: واریز عیدی کارگران معمولاً از اوایل اسفندماه شروع می‌شود و کارفرماها باید تا پیش از پایان سال عیدی کارگران را پرداخت کنند؛ پیشنهاد جامعه کارگری به کارفرماها این است که با توجه به وضعیت قیمت‌ها عیدی را اوایل اسفند ماه واریز کنند و برای آخر سال نگه ندارند زیرا در این صورت جامعه کارگری متحمل هزینه‌های بیشتری می‌شود.

 

عضو سابق شورای عالی کار افزود: عیدی کارگران باید واریز شود و اگر کارفرما به هر دلیلی عیدی را واریز نکرد، کارگر می‌تواند طبق قانون شکایت کند. واریزی عیدی مانند حقوق اجباری است.

 

وی ادامه داد: کارفرما بین دو برابر تا سه برابر پایه حقوق، باید عیدی پرداخت کند و این موضوع شامل همه کارگران می‌شود.



چمنی گفت: حتی اگر کارگری یک روز کار کرده باشد مشمول عیدی می‌شود و طبق دستمزدی که گرفته، باید عیدی هم بگیرد. در مورد عیدی جای هیچگونه بحثی وجود ندارد.

 

 

جزئیات پرداخت عیدی کارگران + جدول مبلغ عیدی کارگران

در جدول زیر میزان عیدی کارگران حداقلی بگیر (کسانی که پایه حقوق‌شان ۲ میلیون و ۶۵۵ هزار و ۴۹۵ تومان است) به تناسب تعداد ماه کارکرد محاسبه شده است./مهر

ارسال نظر