«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

بیانیه بسیج به مناسبت روز قدس

مراسم روز جهانی قدس سال جاری به علت اقدام غیرقانونی دولت آمریکا در انتقال سفارت خود به شهر قدس شریف و رونمایی از طرح سازش موسوم به معامله قرن و همچنین اقدام های ناشایست برخی کشورهای عربی برای عادی سازی روابط خود با رژیم غاصب صهیونیستی از اهمیت زیادی برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، معاونت بین‌الملل سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت روز جهانی قدس به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس بیانیه‌ای صادر کرد.

معاونت بین‌الملل سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت روز جهانی قدس به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس بیانیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر می‌باشد:

 

إِنَّ الَّذِینَ قَالُواْ رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُواْ فَلَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ‏


أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ خَالِدِینَ فِیهَا جَزَآءً بِمَا کَانُواْ یَعْمَلُونَ

 

( احقاف/13 و 14)‏

بی شک سنت الهی، پیروزی ایمان و حق است و حق مداران و مجاهدان صبور و خداخواه، تحقق " وَ لَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه" و نیز "انَّ اللّه مَعَ الصَّابرِینَ" را یقینا به نظاره می نشینند. بیان نمودن فجایعی که طی سالیان متمادی در فلسطین رخ می دهد هر چند عمق فاجعه را به صورت کامل و شفاف، روشن نمی سازد اما موجب می شود تا انسان های دردمند و روشن ضمیر در سرتاسر گیتی، از رنج ها و آلام مردم مصیبت زده فلسطین و به ویژه کودکان بی گناه آن مورد هجوم اشغالگران، آگاه گردیده و در جهت خیزش جان های مشتاق و قلب های بیدار اقدام نمایند.

 

آنچه نمایان است گستاخی روزافزون رژیم کودک کش بر هجوم به مردان و زنانی است که هم سرزمینشان را از دست داده اند و هم باید آینده سازان خود را در مقابل دیدگان گریان خود از دست بدهند. رژیمی که می خواهد از انتقال غیرت انتفاضه به نسل آینده جلوگیری نماید و مسیر طراحی شده برای نیل به چنین هدفی را نیز قتل‌عام کودکان بی گناه مشخص نموده است. رژیم اشغالگر و کودک کش صهیونیستی دریافته است هر نسل فلسطینی، از نسل پیش، بیدارتر، متحدتر و ظلم ستیزتر است، بنابراین، این نسل آینده ساز را هدف قرار داده است.

 

امروزه در بحبوحه آشوب های متعدد منطقه، نیاز ضروری جهان اسلام اتحاد و همکاری و بازخوانی اهداف مورد تاکید برای مقابله با دسیسه های جهان خواران است. اتحادی که موجب بازگشت اولویت مسئله فلسطین به صدر اولویت های جهان اسلام شود. اتحادی که مواضع حکام جهان اسلام را از متهم کردن و سوء ظن به یکدیگر، تبدیل به هجمه واحد علیه رژیم صهیونیستی کند.

 

مراسم روز جهانی قدس سال جاری به علت اقدام غیرقانونی دولت آمریکا در انتقال سفارت خود به شهر قدس شریف و رونمایی از طرح سازش موسوم به معامله قرن و همچنین اقدام های ناشایست برخی کشورهای عربی برای عادی سازی روابط خود با رژیم غاصب صهیونیستی از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

روز قدس، یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی و روزی است که جهان اسلام و آزادیخواهان گیتی، بار دیگر خواسته‌های به حق و آرمان های انسانی خود را در رابطه با مردم فلسطین با فریاد رسا به گوش جهانیان اعلام می‌دارند و بر حق مسلم و مشروع فلسطینیان تاکید می نمایند و انزجار خود را از اقدامات ظالمانه رژیم صهیونیستی فریاد می زنند.

 

معاونت بین الملل سازمان بسیج مستضعفین ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس و اعلام حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین و دعوت از همه مردم عزیز کشورمان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس، از تمام مجامع اسلامی و کشورهای مسلمان می خواهد ضمن پرداختن بیشتر به مسئله فلسطین و به ویژه حقوق کودکان بی‌گناه این دیار، از فراموشی این موضوع مهم به واسطه اقدام های استکبار جهانی و درگیری های موجود در غرب آسیا پرهیز نمایند و بدانند که مسئله اول مسلمانان فلسطین است و دشمن اصلی آنان رژیم اشغالگر قدس.

 

والسلام علیکم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار