نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

جان باختن ۲ هزار غیرنظامی در جنگ اوکراین

تهاجم روسیه به اوکراین باعث کشته شدن بیش از ۲ هزار غیرنظامی اوکراینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر خدمات اورژانس اوکراین روز چهارشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که تهاجم روسیه به این کشور باعث کشته شدن بیش از ۲ هزار غیرنظامی اوکراینی شده و صدها سازه از جمله تاسیسات حمل و نقل، بیمارستان ها، مهدکودک ها و منازل مسکونی را ویران کرده است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، در این بیانیه آمده است: کودکان، زنان و نیروهای دفاعی هر ساعت جان خود را از دست می دهند.

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل نیز پیشتر با اشاره به کشته شدن غیرنظامیان در جنگ اوکراین گفته بود که غیرنظامیان با تسلیحات انفجاری پس از آتشبار سنگین و سیستم های راکتی و حملات هوایی جان می بازند.

به دنبال حمله بامداد روز پنجشنبه (پنجم اسفند) نیروهای روسیه به اوکراین، این جنگ اکنون وارد هفتمین روز خود شده و همزمان با ادامه آتش جنگ، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه درحال افزایش است.

در نخستین ساعات صبح روز پنجشنبه، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه "عملیات نظامی ویژه" علیه اوکراین را رسماً اعلام کرد.

روسیه اعلام کرده است عملیات این کشور در اوکراین به منزله شروع جنگ نیست بلکه اقدامی برای جلوگیری از یک جنگ در سطح جهانی است.

اما بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی و آمریکا بلافاصله این اقدام روسیه را به عنوان جنگی علیه اوکراین، محکوم و فشارهای مضاعف دیپلماتیک و اقتصادی خود بر روسیه را آغاز کردند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار