عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

دیدار نتانیاهو با داماد و مشاور ترامپ

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با کوشنر و برایان هوک و نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «جارد کوشنر»، داماد و مشاور «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرد.

 

«جیسون گرینبلات»، فرستاده ویژه آمریکا در امور منطقه، «برایان هوک»، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران و «ران درمر»، سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا از دیگر افراد حاضر در این جلسه بوده‌اند.

نتانیاهو گفت: «تلاش‌های ایالات متحده تحت رهبری دونالد ترامپ برای گرد هم آوردن متحدان منطقه علیه چالش‌های مشترک مرا به شدت دلگرم می‌کند.»

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از اظهاراتش به شکست خود در تشکیل کابینه واکنش نشان داد.

او گفت: «دیشب اتفاق کوچکی رخ داد. این ما را متوقف نخواهد کرد. ما همکاری با یکدیگر را ادامه می‌دهیم. دیدار عالی و سازنده‌ای داشتیم که ثابت می‌کند اتحاد میان آمریکا و اسرائیل هیچ‌گاه از این قوی‌تر نبوده و حتی قوی‌تر از این هم خواهد شد.»

 

بامداد پنج‌شنبه (به وقت تهران) نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی در واکنش به ناتوانی «بنیامین نتانیاهو» در تشکیل کابینه ائتلافی، به انحلال پارلمان و برگزاری مجدد انتخابات رأی دادند.

 

بر اساس مصوبه پارلمان رژیم صهیونیستی که با ۷۴ رأی مثبت در برابر ۴۵ رأی منفی تصویب شد، انتخابات جدید قرار است روز ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) برگزار شود.

 

در تاریخ رژیم صهیونیستی این اولین بار است که حزب پیروز نتوانسته کابینه تشکیل دهد. در پی این رخداد، «بنی گانتز» رهبر نمایندگان احزاب معارض در جلسه پارلمان، نتانیاهو را «شکست‌خورده» توصیف کرد.

«برایان هوک» هم در این جلسه گفت کارزار فشار حداکثری علیه ایران جواب داده و «نیروهای نیابتی» ایران تضعیف شده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار