نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

نخستین حضور وزیر کشور طالبان مقابل رسانه ها+ عکس

«سراج الدین حقانی» سرپرست وزارت کشور طالبان، برای اولین‌بار روز شنبه، ۱۴ اسفند در مراسم دانش‌آموختگی نیرو‌های پلیس افغانستان در برابر رسانه‌ها ظاهر شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، حقانی که تاکنون تصویر وی از رسانه‌ها به‌صورت تار نمایش داده می‌شد، امروز تصاویر و فیلم‌هایی از وی در این مراسم منتشر شد.

این در حالی است که آمریکا برای وی پاداش ۱۰ میلیون دلاری تعیین کرده و در لیست تحریم سازمان ملل قرار دارد.

وی رهبر شبکه حقانی و یکی از دو معاون ارشد «ملاهبت الله» رهبر کنونی طالبان است که پیش از این بر مبارزه مسلحانه علیه آمریکا و نیرو‌های خارجی نظارت می‌کرد.

حقانی هنوز تحت تعقیب اف بی آی قرار دارد و وزارت خارجه آمریکا پاداشی ۱۰ میلیون دلاری برای او تعیین کرده، این در حالی است که وی پس از به قدرت رسیدن با مقامات ارشد کشور‌های مختلف از جمله نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان دیدار کرده است.

وی از چهره‌های قدرتمند حکومت کنونی طالبان و رییس شبکه حقانی است.

براساس مفاد توافق‌نامه دوحه، فهرست سیاه و لیست جایزه در ازای تعهداتی قرار بود حذف شود، اما این کار تا کنون صورت نگرفته است.

چهره سراج‌الدین حقانی در حالی رسانه‌ای شده است که چهر‌ه ملاهبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان همچنان مخفی است. از آخوندزاده تنها یک عکس منتشر شده است.

سراج‌الدین حقانی رییس شبکه حقانی است. شبکه حقانی متهم است که در سال‌های گذشته مرگ‌بارترین حملات انفجاری و انتحاری را در مراکز شهر‌های افغانستان انجام داده است.

چندی پیش سراج‌الدین حقانی خود تایید کرده بود که بیش از یک‌هزار نفر از زیر نظر او گذشته و حملات انتحاری انجام داده‌اند.

نخستین حضور وزیر کشور طالبان مقابل رسانه ها+ عکس

 

نخستین حضور وزیر کشور طالبان مقابل رسانه ها+ عکس

/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار