واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

صدور دستور بلوکه شدن 7 میلیارد دلار از اموال مردم افغانستان

رئیس جمهور آمریکا دستور داد تا 7 میلیارد دلار از دارایی‌های مردم افغانستان در آمریکا بلوکه شده و نیمی از این پول، به قربانیان حوادث 11 سپتامبر در آمریکا اختصاص یابد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 11
کد خبر: ۱۲۱۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز جمعه دستور بلوکه شدن 7 میلیارد دلار از دارایی‌های افغانستان را صادر کرد و دستور داد که این اموال بلوکه شده میان قربانیان حملات 11 سپتامبر و کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تبدیل شود.

کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا در ماه‌های آتی صندوق سپرده‌ای برای مدیریت 3.5 میلیارد دلار از دارایی‌های افغانستان ایجاد خواهد کرد تا از این پول برای کمک به مردم افغانستان استفاده شود.

3.5 میلیارد دلایگر نیز در آمریکا باقی خواهد ماند و در انتظار احکام دادگاه در مورد دعاوی حقوقی علیه طالبان توسط قربانیان حوادث تروریستی 11 سپتامبر باقی می‌ماند.

اقدام آمریکا در اختصاص دارایی‌های مردم افغانستان به قربانیان حوادث 11 سپتامبر در حالی صورت می‌گیرد که صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) بار دیگر نسبت به احتمال مرگ یک میلیون کودک به دلیل سوءتغذیه حاد در افغانستان هشدار داد.

این نهاد روز چهارشنبه ۲۰ بهمن در توییتی نسبت به وضعیت بد کودکان در افغانستان بار دیگر به شدت ابراز نگرانی کرده است.

این سازمان هشدار داد که اگر اقدام فوری صورت نگیرد، یک میلیون کودک به دلیل سوءتغذیه شدید جان خود را از دست خواهند داد.

از سویی دیگر نیز، یونسیف اعلام کرد که در روزهای اخیر مواردی از اسهال حاد را ثبت کرده، اما در کل این بیماری در حال کاهش است.

این در حالی است که پیشتر نیز این سازمان نسبت به وضعیت کودکان و مرگ‌ومیر ناشی از سوءتغذیه شدید در افغانستان هشدار داده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر