پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

لاوروف: تحریم‌های تجاری ایران باید لغو شود

وزیر خارجه روسیه گفت:باید تحریم‌های تجاری ایران لغو و روابط اقتصادی با ایران از سر گرفته شود. ما همچنین توقف تحریم‌های شدید غرب علیه ایران را خواستاریم، همچنین باید تضمین داده شود که بار دیگر این تحریم‌ها تکرار نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی لاوروف» در سخنانی درخصوص تحولات جدید نبرد در اوکراین در یک نشست مشترک با همتای قرقیزستانی خود اعلام کرد مقامات اوکراین از خروج غیرنظامیان از شهر‌ها خودداری می‌کنند تا از آن‌ها به عنوان سپر انسانی سواستفاده کنند.

وزیر خارجه روسیه اعلام کرد «ما فقط علیه زیرساخت‌های نظامی که قلمرو روسیه را تهدید می‌کند از سلاح استفاده می‌کنیم.»

وی گفت: ما بیش از ۱۵۰ اتوبوس برای انتقال دانشجویان خارجی در اوکراین فراهم کرده‌ایم. مقامات اوکراینی دانشجویان خارجی را به عنوان سپر انسانی نگهداری می‌کنند. مقامات اوکراین از خروج غیرنظامیان از شهر‌ها خودداری می‌کردند تا آن‌ها را به عنوان سپر انسانی سواستفاده کنند.

او ادامه داد: طرف روسی در حال بررسی مجدد گزارش‌ها مبنی بر امتناع مقامات خرسون (در جنوب اوکراین و مجاور دریای سیاه) از پذیرش کمک‌های بشردوستانه است. مقامات اوکراینی در ماریوپل از ترک غیرنظامیان جلوگیری می‌کنند تا از آن‌ها به عنوان سپر انسانی استفتاده کنند.

براساس گزارش الجزیره وزیرخارجه روسیه در ادامه در خصوص مذاکرات هسته‌ای وین گفت: «در مذاکرات هسته‌ای در وین پیشرفت‌هایی به دست آمده است و ما خواستار عبور از موانع و دشواری‌ها هستیم. احیای توافق هسته‌ای نیازمند پایبندی دو طرف به تعهداتشان است. باید تحریم‌های تجاری ایران لغو و روابط اقتصادی با ایران از سر گرفته شود. ما همچنین توقف تحریم‌های شدید غرب علیه ایران را خواستاریم، همچنین باید تضمین داده شود که بار دیگر این تحریم‌ها تکرار نخواهد شد.»

شب گذشته نیز رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای گفتگو با مقامات کشورمان وارد تهران شد.

در همین راستا «میخائیل اولیانوف» نمایند روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین چندی پیش مدعی شد مذاکرات وین عملاً پایان یافته و فقط دو موضوع حل نشده باقی مانده که طی ۲۴ یا ۴۸ ساعت آینده حل خواهد شد. این در حالی است که «سعید خطیب زاده» سخنگوی کشورمان در واکنش به اینگونه اخبار اعلام کرد که هیچ‌کس در حال حاضر نمی‌تواند بگوید که مذاکرات پایان یافته یا توافق حاصل شده است.

با وجود گمانه‌زنی‌ها در خصوص به نتیجه رسیدن توافق هسته‌ای «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا دیشب در بیانیه‌ای وضعیت اضطراری ملی این کشور در قبال ایران را تمدید کرد. بر اساس این بیانیه که به امضای بایدن رسیده است وضعیت اضطراری ملی در قبال ایران که برای نخستین بار در ۱۵ مارس ۱۹۹۵ اعلام شد، تا پس از ۱۵ مارس ۲۰۲۲ نیز پابرجا خواهد ماند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر