کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

بلینکن:در حال تخلیه آمریکایی‌ها از اوکراین هستیم

بلینکن:در حال تخلیه آمریکایی‌ها از اوکراین هستیم وزیر امور خارجه آمریکا گفت: «اکنون در حال تخلیه آمریکایی‌ها از اوکراین هستیم. به حمایت از اوکراین در برابر حمله غیرقانونی روسیه ادامه می‌دهیم».
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونتی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه بر نقش مهم لهستان در قبال بحران اوکراین تأکید کرد.

بلینکن در نشست خبری مشترک با همتای لهستانی گفت: «تعداد نیروهای خود در لهستان را به دو برابر افزایش داده و توان نظامی این کشور را تقویت کرده‌ایم».

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: «اکنون در حال تخلیه آمریکایی‌ها از اوکراین هستیم. به حمایت از اوکراین در برابر حمله غیرقانونی روسیه ادامه می‌دهیم».

بلینکن در ادامه گفت: «لهستان نقش مهمی در پاسخ به بحران اوکراین دارد. در شرایط فعلی آزادی و دموکراسی و صلح در منطقه مورد تهدید قرار گرفته است».

اظهارات بلینکن در حالی مطرح می شود که سازمان ملل درخصوص تبعیض قائل شدن لهستان میان پناهجویان اوکراینی و روسی در مرزهای این کشور هشدار داده است.

با این حال «زبیگنیو رائو» همتای لهستانی بلینکن گفت: «تهاجم روسیه علیه اوکراین به بحران انسانی منجر در ابعاد وسیع منجر شده است».

این مقام لهستانی گفت: «از زمان شروع درگیری در اوکراین، لهستان هفتصد هزار پناهجو را به داخل خاک خود راه داده است».

رائو در ادامه گفت:‌ «آمادگی داریم در برابر تهاجم بی رحمانه روسیه هرگونه حمایتی را از اوکراین داشته باشیم».

پس از چند ماه تأکید روسیه بر لزوم حل دیپلماتیک اختلافات با غرب و ارسال نامه‌های متعدد به آن‌ها درخصوص عدم گسترش ناتو به شرق و بازگشت نیروهای ناتو به مناطق ذکر شده در توافقات قبلی دو طرف، در نهایت پوتین در پیامی به غربی‌ها، جلسه‌ای را با وزیر امور خارجه و وزیر دفاع خود برگزار کرد و بار دیگر بر تداوم میل مسکو به دیپلماسی تأکید کرد.

در نهایت، در پی بی‌توجهی غربی‌ها به پیشنهادات مسکو درباره ضمانت امنیتی در شرق اروپا و تداوم حملات توپخانه‌ای کی‌یف علیه مناطق خودمختار شرق اوکراین، پوتین استقلال دو جمهوری خودخوانده «لوهانسک» و «دونتسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخته و در حمایت از آن‌ها «عملیات ویژه‌» در اوکراین را از پنجم اسفند آغاز کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار