طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید پیکر شهید طهرانچی و همسرش در حرم عبدالعظیم آرام گرفت بازسازی بافت پیچیده گوش موش‌ها با فعال‌سازی یک کد ژنتیکی باستانی دادستان کل کشور: اتباع غیرمجاز باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند بازگشت ساعات کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قبل حریق عمدی دو دستگاه تریلی توسط مخلان نظم و امنیت در لاشار هواشناسی ایران ۷ تیر؛ رگبار، باد شدید و گردوخاک در ۱۳ استان وزیر ارتباطات: اینترنت به حالت عادی بازگشت دستگیری یک تبعه اروپایی به اتهام جاسوسی

تغییر ساعت کار فرهنگیان اهل سنت در روز ۱۲ خرداد

براساس اعلام روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش کلیه فرهنگیان اهل سنت (به غیر از عوامل برگزاری امتحانات نهایی) در سراسر کشور می توانند روز یک شنبه ۱۲ خرداد ماه مصادف با ۲۷ ماه مبارک رمضان دو ساعت دیرتر در محل کار خود حضور بهم رسانند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 31
کد خبر: ۱۲۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس اعلام روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش کلیه فرهنگیان اهل سنت (به غیر از عوامل برگزاری امتحانات نهایی) در سراسر کشور می توانند روز یکشنبه ۱۲ خرداد دو ساعت دیرتر به محل کار خود بروند.

 

 براساس اعلام روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش کلیه فرهنگیان اهل سنت (به غیر از عوامل برگزاری امتحانات نهایی) در سراسر کشور می توانند روز یک شنبه ۱۲ خرداد ماه مصادف با ۲۷ ماه مبارک رمضان دو ساعت دیرتر در محل کار خود حضور بهم رسانند.

 

این در حالی است که امتحانات داخلی کلیه دانش آموزان در مناطق اهل سنت نشین، در روز یکشنبه ۱۲ خردادماه مصادف با ۲۷ ماه مبارک رمضان با نظر مدیر آموزش و پرورش منطقه ، به روز دیگری موکول می‌شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار