۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

توزیع روزانه ۱۵۰۰ تن مرغ در تهران

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران با بیان اینکه خوشبختانه در آخرین روزهای سال آرامش بر بازار مرغ و ماهی حاکم است، افزود: روزانه هزار و ۵۰۰ تن مرغ در بازار تهران تامین و توزیع می شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۱۹۷

مهدی یوسف خانی، رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و ماهی تهران در خصوص وضعیت بازار مرغ و ماهی در روزهای پایانی سال گفت: خوشبختانه تامین و توزیع محصول در بازار خوب است و تقاضا نیز نسبتا خوب است اما چندان هم بالا نیست. با این وجود انتظار می رود طی روزهای آینده یعنی 20 اسفند به بعد تقاضا بیشتر شود.

وی افزود: در حال حاضر کل مصرف تهران روزانه هزار و 500 تن است و لذا به همین میزان نیز تامین و توزیع می شود و خوشبختانه بازار در حوزه مرغ و ماهی در آرامش کامل است.

وی با بیان اینکه میزان مصرف نسبت به مدت مشابه در سال گذشته تفاوت چندانی نکرده است می افزاید: سال گذشته به دلیل اینکه کرونا تا حدودی بیشتر بر بازار تاثیر گذاشته بود و حداقل میزان مصرف روزانه در چنین ایامی حدود هزار و 300 تن بود. این در حالی است که حداکثر مصرف شهر تهران در سال گذشته هزار و 800 تن بود.

فروش مرغ گرم بیش از 31 هزار تومان تخلف است 

یوسف خانی با بیان اینکه قیمت مصوب مرغ گرم 31 هزار تومان است، می افزاید: قیمت هر کیلوگرم مرغ منجمد هم 20 هزار تومان است و اگر بیشتر از این رقم های اعلامی در بازار عرضه شود تخلف و گران فروشی محسوب می شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین تقاضا در بازار برای مرغ است و با توجه به اینکه هم تولید بقدری کافی است و هم عرضه بدرستی انجام می شود؛ لذا پیش بینی می شود طی روزهای اخیر نیز مشکلی نداشته باشیم و امسال را با نرخ های مصوب به پایان برسانیم.

یوسف خانی در خصوص تامین بازار در ایام عید نوروز نیز عنوان کرد: به هر حال روزهای ابتدایی سال کشتارگاه ها تعطیل هستند و کشتار ندارند با این وجود به دلیل اینکه معمولا مصرف در آن ایام هم چندان بالا نیست و اوج مصرف در دهه سوم اسفند رقم می خورد و لذا مشکلی ایجاد نمی شود. به عبارت دیگر از تاریخ 20 اسفند تا 29 اسفند افزایش 200 الی 300 درصدی مصرف را داریم که طبیعتا در راستای ذخیره سازی مصرف کنندگان برای ایام عید صورت می گیرد. بنابراین نگرانی برای تامین بازار و نوسان قیمت ها در ایام تعطیلی چند روزه کشتارگاه ها نیز نداریم.

کلمات کلیدی: مرغ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار