توزیع روزانه مرغ به ۹ هزارتن رسید-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

توزیع روزانه مرغ به ۹ هزارتن رسید

نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به میزان جوجه ریزی ها، توزیع روزانه مرغ در سطح کشور به ۸ تا ۹ هزارتن رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید صدرالدین عظیمی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی آبان به ۱۴۵ تا ۱۵۰ میلیون قطعه برسد چراکه اکنون واحد‌های جوجه کشی با ظرفیت کامل فعالیت می‌کنند.

 

به گفته او، براساس اعلام مرغداران تا ۲ روز گذشته قیمت هر قطعه جوجه یکروزه بالاتر از ۴۰ هزارتومان بود که پیش بینی می‌شود ظرف روز‌های آتی بدلیل افزایش عرضه، قیمت کاهش یابد.

 

عظیمی از روند کاهشی قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده با کاهش ۷ تا ۸ هزارتومانی نسبت به روز‌های اخیر به ۶۲ تا ۶۳ هزارتومان و مرغ گرم ۹۰ تا ۹۱ هزارتومان رسیده است که پیش بینی می‌شود روند کاهش قیمت ادامه یابد.

 

نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به ازدیاد تولید جوجه و روند جوجه ریزی‌ها با مازاد تولید مرغ در کشور روبرو خواهیم بود که از الان مسئولان تنظیم بازار باید شرایط را برای صادرات و جمع آوری مرغ مازاد توسط پشتیبانی امور دام فراهم کنند تا با بحران مازاد و زیان مرغداران در بازار روبرو نشویم.

 

او با بیان اینکه مشکلی در تولید و تامین مرغ نداریم، افزود: اگر روند تامین نهاده‌های دامی همانند شرایط فعلی باشد، تا پایان سال جوجه ریزی‌ها مطابق با برنامه انجام می‌شود.

 

عظیمی با بیان اینکه تولید ماهانه مرغ به ۲۷۰ هزارتن رسیده است، گفت: توزیع روزانه مرغ در سطح کشور به حدود ۸ تا ۹ هزارتن رسیده  که این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

 

نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط جوجه ریزی و تولید مرغ گرم نیاز است که ماهانه ۱۰ هزارتن مرغ به منظور ذخایر استراتژیک از سطح بازار جمع آوری و ۱۰ هزارتن صادر شود تا بازار به تعادل برسد.  / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر