جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

جبران ۴۰۰ گیگ ظرفیت از دست رفته پهنای باند بین الملل کشور

جبران ۴۰۰ گیگ ظرفیت از دست رفته پهنای باند بین الملل کشور دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تأمین ظرفیت جدید برای جبران ۴۰۰ گیگ ظرفیت از دست رفته در پی بحران اوکراین در کمتر از دو روز تحقق پیدا کرد
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پی صدور دستور عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تأمین ظرفیت جدید برای جبران ۴۰۰ گیگ ظرفیت از دست رفته در پی بحران اوکراین، حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد که ۴۰۰ گیگ ظرفیت جدید به پهنای باند کشور جبران شده است.

فتاحی افزود: این ظرفیت جدید جهت جبران پهنای باند قطع‌شده در پی بحران اوکراین ایجاد شده است و تست ارتباط پایدار انجام شد و در حال حاضر قابل‌استفاده است.

روز شنبه گذشته، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی نوشته بود: یکی از مسیر‌های تأمین اینترنت بین‌الملل که از اوکراین عبور می‌کند قطع‌شده و بخشی از پهنای باند بین‌الملل کاهش‌یافته که در ساعت پیک ممکن است منجر به اختلال شود. این مسئله را از زمان آغاز بحران اوکراین پیش‌بینی کرده بودیم و به دلیل زمان‌بر بودن تأمین ظرفیت جدید، همان موقع به همکارانم در شرکت ارتباطات زیرساخت گفتم که برای ظرفیت جایگزین اقدام کنند و این موضوع به‌سرعت در حال انجام است./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار