ترامپ: در حال گفت و گو با پوتین هستم! رهبر انصارالله: ایران در حمایت از فلسطین فداکاری‌های بزرگی کرده است عراقچی: تحریم‌های غرب، تروریسم اقتصادی علیه کشورهای جنوب است ادعای مضحک ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران + فیلم عراقچی: در بیانیه اجلاس جنبش عدم تعهد از ایران در قضیه اسنپ بک حمایت شده است دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا اعلام شرط ایران برای آغاز مذاکرات با آمریکا و اروپا در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود جزئیات دیدار احمد الشرع با پوتین در کرملین/ جولانی: به توافقات دو کشور احترام می‌گذاریم  تجاوز جنگنده‌های انگلیس به حریم هوایی عراق

ژاپن نفت روسیه را تحریم می‌کند

دولت ژاپن اعلام کرد که در پاسخ به بحران اوکراین واردات نفت و فرآورده‌های نفتی را از روسیه ممنوع می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 09
کد خبر: ۱۲۵۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «هیروکازو ماتسونو» دبیر کابینه ژاپن روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که دولت توکیو با جامعه بین‌المللی و شرکای خود در گروه ۷ همکاری می‌کند و در راستای تحولات اوکراین واردات نفت و فرآورده‌های نفتی از روسیه را تحریم میکند.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، ماتسونو در پاسخ به سوالی درباره موضع ژاپن در ارتباط با بحران اوکراین گفت: ما مایلیم که به طور مناسب اقداماتی که در همکاری با جامعه بین‌المللی و به ویژه دوستان نزدیکمان در گروه ۷ موثر واقع شوند را مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز گذشته با امضای یک فرمان اجرایی واردات نفت و گاز و انرژی را از روسیه تحریم کرد. پیش از آن انگلیس نیز اعلام کرد که خرید نفت و گاز از روسیه را ممنوع می‌کند.

با این حال بیشتر کشور‌های اروپایی که به نفت و گاز روسیه وابسته هستند اعلام کرده‌اند که در این زمینه از آمریکا تبعیت نخواهند کرد.

دولت ژاپن همچنین روز سه شنبه اعلام کرد که صادرات تجهیزات پالایشگاه‌های نفتی به روسیه را نیز تحت تحریم قرار خواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار