المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

مخالفت مجارستان با بسته دهم تحریم‌ها علیه روسیه

مخالفت مجارستان با بسته دهم تحریم‌ها علیه روسیه «پیتر زیجارتو» وزیر امور خارجه مجارستان گفت که این کشور با بسته دهم تحریم‌ها علیه روسیه مخالف است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گفته این مقام مجارستانی، تحریم‌ها علیه روسیه به صلح در اوکراین منتهی نخواهد شد و فقط به ویران شدن اقتصاد اروپا منجر می‌گردد.

وی که با یک شبکه رادیویی مصاحبه می‌کرد، افزود: «تحریم‌ها (علیه روسیه) کاملا شکست خورده‌اند».

زیجارتو اضافه کرد: «بسته دهم تحریم‌ها که در بروکسل در حال بحث است، همانند بسته نهم، تنها باعث ویرانی بیشتر در اقتصاد اروپا می‌شود».

وزیر امور خارجه مجارستان تاکید کرد: «این تحریم‌ها موضع روسیه را تغییر نخواهد داد و به صلح در اوکراین منجر نمی‌شود و فقط باعث مشکلات غیرقابل تصور در اروپا از جمله هجوم آواره‌ها و افزایش تورم خواهد شد».

«ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان نیز چند روز پیش گفته بود که چشم انداز پایان یافتن جنگ روسیه و اوکراین در دستان آمریکا که مهمترین حامی کی یف است، می باشد.

وی که این سخنان را در مصاحبه با یک روزنامه مطرح می کرد، افزود: «اوکراین تنها تا زمانی می تواند به جنگ ادامه دهد که آمریکا با پول و سلاح از آن حمایت کند».

اوربان اضافه کرد: «اگر آمریکایی ها خواستار صلح باشند، صلح بدست می آید».

از زمان آغاز جنگ در اوکراین در ماه فوریه، واشنگتن میلیون ها دلار کمک تسلحیاتی و مالی به کی یف انجام داده است. واشنگتن همچنین اقدام به ارائه کمک های اطلاعاتی به نیروهای اوکراینی نیز پرداخته است.

آمریکا تا کنون تسلیحات کشنده نظیر راکت اندازهای چندگانه هایمارس، هویتزر M777 و پهپادهای تهاجمی را به اوکراین ارسال کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار